loader
Foto

CM FIFA Brazilia 2014 în direct la TVR – Semifinala II, 9 iulie

Spectacolul fotbalistic continuă la CM din Brazilia, în direct şi în exclusivitate la TVR

 

Miercuri, 9 iulie, alte două echipe luptă pentru a acede în finala Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014. Semifinalele, ca de altfel toate partidele acestui campionat, sunt transmise în direct şi în exclusivitate pentru România de TVR 1TVR HD şi TVR+. Pe Ştirile TVR vă ţinem la curent, în format LIVE TEXT, cu desfăşurarea meciurilor, iar ulterior sunteţi invitaţi să revedeţi cele mai spectaculoase faze.

Pe 9 iulie, de la ora 23.00, Emil Hossu-Longin comentează la TVR 1 şi TVR HD cea de-a doua semifinală a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014. Întâlnirea dintre Olanda şi Argentina are loc pe Arena Corinthians din Sao Paulo. După un meci în care şi-a dominat adversara, „Portocala mecanică” a reuşit calificarea în semifinale, pentru a cincea oară, învingând abia la penalty-uri, cu scorul de 4:3, senzaţia Cupei Mondiale din Brazilia, Costa Rica. Golurile au fost marcate de Robin van Persie, Arjen Robben, Wesley Sneijder şi Dirk Kuyt – pentru Olanda, respectiv de Celso Borges, Giancarlo Gonzalez şi Christian Bolanos – pentru Costa Rica. Argentina s-a calificat în a patra semifinală a Cupei Mondiale din istorie, după ce a dispus de Belgia cu 1:0, la Brasilia, printr-un gol marcat de Gonzalo Higuaín ('8), la capătul unei faze create de Lionel Messi.

Toate meciurile de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 pot fi urmărite şi online, exclusiv pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Urmăreşte Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 în direct şi în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD! Intră pe pagina de Facebook TVR1 şi susţine-ţi favoriţii!

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.