loader
Foto

Claudiu Lucaci și invitații lui au pus punct săptămânii de ştiri, la Ultima ediţie

Programele electorale, eliminarea taxelor, discriminarea şi toleranţa au fost subiecte dezbătute duminică, 23 octombrie, de la ora 14:30, în direct la TVR 1 şi pe TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Într-o lume care trăieşte şi gândeşte „la secundă”, deciziile care ne afectează viitorul par a fi lovite de vremelnicia pasiunilor şi trăirilor de moment. Analiza este înlocuită de păreri, iar reperul pare o simplă ţintă în mişcare. În acest context, Ştirile TVR readuc în programul TVR 1 Ultima ediţie, o dezbatere a ideilor, aşezată şi fără agresivitate, cu şi despre România. Jurnalistul TVR Claudiu Lucaci ne propune să încheiem săptămâna cu o radiografie a stării naţiunii, difuzată în direct, în fiecare duminică, la 14.30, imediat după Telejurnal.

În prima întâlnire la Ultima ediţie din această toamnă invitații lui Claudiu Lucaci au fost jurnaliștii Ion M. Ioniță și Alecu Racoviceanu. Emisiunea din 23 octombrie trece în revistă cele mai importante evenimente din săptămâna care tocmai se încheie: moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei Raluca Prună, protestul părinţilor la o şcoală din Argeş unde învaţă un copil diagniosticat cu ADHD, aglomeraţia la orele de vârf din mijloacele de transport, eliminarea vizelor pentru români de către Canada, din decembrie 2017.

Subiectele puse în discuţie de Claudiu Lucaci la Ultima ediţie de duminică vizează programele electorale anunţate de formaţiunile politice, propunerea PSD de eliminare a peste 100 de taxe, printre care şi taxa radio-tv, combaterea discriminării şi limitele toleranţei. Pe parcursul emisiunii, telespectatorii TVR 1 pot interacţiona cu moderatorul şi invitatul său prin intermediul social media.

Din 23 octombrie, Claudiu Lucaci şi invitaţii săi intră în culisele întâmplărilor care ne-au influenţat viaţa de zi cu zi în săptămâna care stă să se încheie. Finala evenimentelor săptămânii se dispută în Ultima ediţie, duminică, de la ora 14.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.