loader
Foto

Cezar “The Voice”, de pe scena Eurovision în platoul “Confesiunilor”

El va fi invitatul Iulianei Marciuc luni, 18 martie, de la ora 17.00 la TVR 2

 

Câştigătorul selecţiei naţionale Eurovision din acest an, Cezar, va  fi invitatul ediţiei de luni, 18 martie, a emisiunii Confesiuni de la TVR 2.

Telespectatorii acestui program şi fanii artistului vor avea parte de dezvăluiri în premieră, de momente emoţionante, vor viziona imagini şi înregistrări din arhiva personală a artistului şi o vor cunoaşte pe cea pe care Cezar o iubeşte cel mai mult: pe mama sa.

Şi Cezar, la rândul lui, va avea o surpriză specială pentru Iuliana şi publicul TVR 2: interpretarea în premieră a temei muzicale din “Naşul”.

La această ediţie de Confesiuni, Iuliana Marciuc va avea ca invitaţi nu doar pe Cezar şi pe mama sa, dar şi pe compozitorul Cristian Faur cu povestea incredibilă a modului în care cei doi au ajuns să colaboreze şi să câştige concursul Eurovision România.

“Am ales să colaborez cu Cezar pentru că el a corespuns cel mai bine la ceea ce aveam eu în gând pentru piesa It’s My Life: să iasă dintr-un Robert De Niro vocea lui Sarah Brightman”, declară Cristian Faur la Confesiuni.

Nu pierdeţi ediţia de luni, pentru a-l cunoaşte mai bine pe Cezar, primul contratenor, deţinător a 10 premii internaţionale, care va reprezenta România la concursul Eurovision.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.