loader
Foto

De 1 Decembrie, Ediţia specială #NoiSuntemRomania, în direct la TVR1

Chiar dacă anul acesta nu s-a organizat tradiționala paradă militară, Ediția specială #NoiSuntemRomania a cuprins Ceremonia de la Arcul de Triumf. Ca în fiecare an, Televiziunea Română a fost partener oficial al transmisiunilor de 1 Decembrie. | VIDEO

 

Super-eroii sunt cunoscuţi de toată lumea, dar puţini îi recunosc pe eroi. De 1 Decembrie, la TVR 1 am vorbit despre acei eroi, care, poate, nu au pelerine şi puteri nemaivăzute, dar au construit această ţară acum mai bine de 100 de ani şi mai ales o ţin, în vremurile de acum, în picioare. Lor, eroilor de ieri şi de azi, le este dedicată sărbătoarea de 1 Decembrie din acest an, la TVR1. Astfel, ziua de 1 Decembrie este sub genericul #NoiSuntemRomania, pentru că fiecare dintre noi putem fi eroi, iar împreună, de neoprit.

Ediţia specială a Ştirilor TVR, #NoiSuntemRomania, care a început la ora 10.00, a adus în prim-plan eroi din lupta pe care o purtăm zi de zi în această perioadă, români care au pus mai presus de orice datoria pentru semeni. Lor le spunem un simplu „Mulţumesc!”.

(w882)

Chiar dacă anul acesta nu s-a organizat tradiționala paradă militară, Ediția specială a cuprins Ceremonia de la Arcul de Triumf. Ca în fiecare an, Televiziunea Română a fost partener oficial al transmisiunilor de 1 Decembrie şi a oferit semnal tuturor posturilor de televiziune pentru preluarea imaginilor de la Arcul de Triumf din Capitală.

Prima oră a programului în direct #NoiSuntemRomania a fost dedicată celor din linia întâi,  care „au tratat” România prin solidaritate. Ediția, care a inclus duplexuri cu studiourile TVR din Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Târgu-Mureş, dar şi de la Chişinău, a adus în lumina reflectoarelor „eroii de lângă noi” (medicul, profesorul, voluntarul, curierul...), precum și modul în care fiecare dintre noi poate fi un erou printr-un gest simplu. Reporterii Ştirilor TVR ne-au prezentat poveştile impresionante ale unor români de aici, de acasă sau plecaţi în străinătate. Cum trăiesc în plină pandemie şi ce mai fac românii „Izolaţi în România”, pe care ni i-a adus aproape Dite Dinesz, am aflat într-un reportaj în exclusivitate, tot la TVR 1.

(w882)

Cea de-a doua parte a transmisiunii directe a cuprins ceremonia de la Arcul de Triumf, iar în studio, alături de moderatorul Claudiu Lucaci, s-a aflat Valeriu Gheorghiţă, medic militar la Spitalul Militar, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid. Transmisiuni de la evenimente din alte mari oraşe ale ţării au fost urmărite în direct la TVR 1, de la 12.00 şi 14.00.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.