loader
Foto

Celtic FC – NK Maribor, din play-off-ul UCL, în direct la TVR

Partida a putut fi urmărită marţi, 26 august, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR DH şi online, pe TVR+

 

Meciul poate fi urmărit online pe TVR+

Marţi, 26 august, TVR 1 şi TVR HD au transmis în direct Celtic FC – NK Maribor, manşa retur din play-off-ul UEFA Champions League. Partida a putut fi urmărită şi online, pe portalul TVR+. Meciul a fost comentat, pentru telespectatorii TVR, de Marian Olaianos şi prefaţat, de la ora 21.00, de Studio UEFA Champions League, moderat de Cristian Mândru. După meci, Mihnea Ionescu şi Bogdan Tomulică au adus telespectatorilor TVR 1 Rezumatele UEFA Champions League.


În prima manşă, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1, scor realizat prin reuşitele lui McGregor (în minutul 6, pentru Celtic), respectiv Bohar (în minutul 14, pentru Maribor). Scoţienii s-au calificat în play-off în urma descalificării polonezilor de la Legia Varşovia.

Până acum, Celtic nu s-a mai întâlnit niciodată în cupele europene cu o echipă din Slovenia, în timp ce cei de la Maribor i-au avut ca adversari pe jucătorii de la Glasgow Rangers, în play-off-ul UEFA Europa League, din sezonul 2011-2012. Atunci, slovenii au avut câştig de cauză, după ce au învins „acasă” cu 2-1 şi au reuşit un rezultat de egalitate la Glasgow, 1-1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.