loader
Foto

Cei 12 finalişti Eurovision vin la Eurofan, în direct pe TVR 1 şi TVR HD

Sâmbătă, 2 martie, finaliştii selecţiei naţionale Eurovision 2013 se întâlnesc cu fanii lor

 

Elena Cârstea sau Luminiţa Anghel? Narcis Ianău sau Cezar? Electric Fence sau Al Mike feat. Renee Santana? Casa Presei sau FreeStay? Tudor Turcu sau Andrei Leonte? Ovidiu Anton sau Cristian Prăjescu? Voi pe cine susţineţi în finala Eurovision România?

Dacă încă nu v-aţi hotărât, atunci TVR vă oferă ocazia de a-i cunoaşte mai bine pe cei 12 finalişti din acest an la Eurofan. Va fi un program special dedicat iubitorilor concursului Eurovision, transmis în direct pe TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+, sâmbătă, 2 martie, între 14.30 şi 16.30. Eurofan va fi prezentat de Oana Vlădescu şi Toader Păun, gazdele din camera verde la cele două semifinale.

Casa Presei, Narcis Iustin Ianău, FreeStay, Elena Cârstea Muttart, Luminiţa Anghel, Ovidiu Anton, Cezar, Cristian Prăjescu, Electric Fence, Al Mike feat. Renee Santana, Tudor Turcu şi Andrei Leonte vin sâmbătă în studioul 1 al TVR pentru a se întâlni cu susţinătorii lor la Eurofan şi pentru a demonstra că merită cât mai multe voturi. Cei doisprezece finalişti Eurovision vor să testeze implicarea fanilor lor cu o săptămână înainte de finala naţionala Eurovision România, care va avea loc pe 9 martie.

La Eurofan, telespectatorii vor reasculta melodiile calificate în finala Eurovision România, vor putea afla mai multe despre emoţiile prin care au trecut favoriţii lor în concursul de până acum, vor putea interacţiona cu ei prin intermediul paginii Facebook dedicată fanilor Eurovision: http://www.facebook.com/eurovision.romania. De altfel, susţinătorii fiecărui interpret din concurs care vor veni în studioul TVR alături de artiştii preferaţi au fost selectaţi în urma unui concurs organizat pe pagina de FB a Eurovision România.

Toţi cei interesaţi pot viziona la: http://eurovision.tvr.ro/piese-calificate/ evoluţiile celor 12 finalişti în cele două semifinale.

Cu cea de-a doua semifinală de duminică s-a încheiat penultima etapă a selecţiei naţionale Eurovision 2013. 148 de melodii s-au înscris la preselecţiile organizate de TVR în luna februarie la Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova şi Bucureşti. În 9 martie va avea loc la TVR finala naţională, când va fi ales reprezentantul României pentru Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia. Finala europeană va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR pe 18 mai.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...