loader
Foto

Ce planuri au băieţii lui Covaliu după câştigarea argintului la JO2012

Echipa TVR i-a însoţit pe Mihai Covaliu, Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Alexandru Siriţeanu în plimbarea prin parcul olimpic

 

Argintul olimpic înseamnă şi vacanţă pentru sabrerii lui Mihai Covaliu. N-au mai fost liberi de luni întregi, dar a meritat. Cum au prins o zi liberă, Rareş Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Alexandru Siriţeanu au luat cu asalt parcul olimpic, însoţiţi de antrenorul lor. În exclusivitate pentru TVR, sabrerii şi-au dezvăluit planurile de viitor.
Dacă nu făcea scrimă, Mihai Covaliu cu siguranţă s-ar fi apucat de echitaţie. În parcul olimpic, Rareş Dumitrescu a fost vedeta asaltată de fani pentru o poză sau un autograf.

„E plăcut să vezi că eşti apreciat. În general românii sunt mulţi în Lodra, ne văd în mall, pe stradă cu treningurile cu România, ne întreabă de unde sunteţi, le spunem că suntem de la scrimă, ah, sunteţi băieţii cu medalie, hai la poză cu noi, e plăcut; până la urmă şi pentru asta muncim şi e bine să vezi că ceilalţi te apreciază”, a mărturisit Rareş Dumitrescu pentru Televiziunea Română.

Asta e doar una dintre părţile frumoase ale experienţei câştigării medaliei de argint. „Parcă nici să mă odihnesc nu mai ştiu cum e; de când n-am mai trăit sentimentele astea... să nu stau stresat că trebuie să mă duc la antrenament sau refacere; chiar dacă am liber în ziua aia, trebuie sa fiu atent cât mănânc, la cât mă culc, ce fac”, a declarat Rareş Dumitrescu.


După obţinerea medaliei, să-nceapă distracţia! Sabrerii au dezvăluit, în exclusivitate pentru TVR, ce planuri de viitor au: „Am un bucket list - vreau să sar cu paraşuta, să merg la un concert cu Leonard Cohen dacă îl mai prind în România. Cu paraşuta mi-e frică, dar până faci pasul ăla, dup-aia nu mai ai ce face, te uiţi în jos”, a spus Florin Zalomir.
„Primul lucru pe care îl fac după JO, cumpăr un motor enduro şi ar pădurile de lângă Brasov”, a completat Rareş Dumitrescu.

 

Din 27 iulie, TVR transmite Olimpiada în direct, prin canalele sale TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, precum şi pe jo2012.tvr.ro[1], site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra.


[1] TVR, în calitate de official broadcaster al Jocurilor Olimpice de la Londra, are dreptul de a difuza online competițiile din cadrul acestui eveniment numai pe teritoriul României. Prin urmare, transmisiunile în direct de pe jo2012.tvr.ro pot fi accesate doar din interiorul țării.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Documentarul „Delta Bucureștiului”, în 18 aprilie, la TVR Cultural: „Nu există loc în care să poți să te ascunzi atunci când istoria vine după tine”

Între 15 și 21 aprilie, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească peliculele „Os de pește” (2021) și  „Jurnalul unei cameriste” ...