loader
Foto

Cătălin Predoiu, invitat la Vorbeşte liber!

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a discutat cu Sorin Avram despre votul prin corespondenţă la talk-show-ul de luni, 5 octombrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Adoptarea legii votului prin corespondenţă stagnează, situaţie pe care parlamentarii PNL au decis să o semnaleze prin declanşarea unei greve japoneze. Cătălin Predoiu a dezbătut acest subiect în prima ediţie Vorbeşte liber! a săptămânii, alături de moderatorul Sorin Avram. Emisiunea s-a transmis luni, 5 octombrie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

„Hai să spunem lucrurile pe şleau: nu o fac pentru că Ponta se răzbună pe Diaspora, de aia nu vor votul prin corespondenţă. Nu o fac, pentru că ştiu că în veci Diaspora nu va vota PSD”, este explicaţia lui Cătălin Predoiu în această situaţie. Prim-vicepreşedintele PNL a discutat acest subiect în ediţia de luni a emisiunii Vorbeşte liber!. Şi tot atunci, invitatul lui Sorin Avram a comentat declaraţiile recente ale preşedintelui Iohannis privind reformarea sistemului de educaţie din România şi politicile de sănătate.

(w882) Sorin Avra

În talk-show-ul serii de la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru. Ambele programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.