loader
Foto

Galerie foto

Câştigător, învins, egalitate? Care a fost, de fapt, miza „meciului” lui Djokovic?

Disputa dintre tenismenul Novak Djokovic şi autorităţile australiene a fost, poate, cel mai urmărit „meci” la început de an. Analizele “Breaking Fake News” au continuat la TVR 1, miercuri, 19 ianuarie, ora 23.00. | VIDEO

 

Disputa dintre tenismanul Novak Djokovic și autoritățile australiene a împărțit opinia publică mondială în două. În ultimele două săptămâni am asistat la răsturnări de situație, declarații belicoase și proteste în stradă.

Care a fost, de fapt, miza? Realizatorul Marian Voicu a discutat subiectul într-o nouă ediţie “Breaking Fake News”, alături de invitații săi, jurnalistul TVR Cristian Mîndru şi Vuk Velebit, corespondent Veridica.ro la Belgrad.

(w882)

(w882)

Acelaşi subiect a deschis şi Revista presei Fake, cu Horia Grușcă: Martirul Djokovic este persecutat de Occident... Pandemia a fost planificată încă de acum 30 de ani și acum a apărut dovada, un pacient Covid este amenințat cu moartea de antivacciniști și China a creat un soare artificial mai puternic decât cel natural - sunt alte subiecte asupra cărora ne-a deschis ochii realizatorul rubricii.

Jocul Omikron, lansat de Microsoft în 1999, arată limpede că Bill Gates a planificat pandemia în mod satanic pentru a controla omenirea. Clarificări am primit la Conspirația săptămânii, cu Tatiana Țarfulea.

De la Spărgătorii de Fake News, cu Zaiafet și Geminschi am obținut informaţii preţioase: Ce ne așteaptă în 2022? Spărgătorii de fake news au făcut revista profețiilor: Nostradamus a prevestit că 2022 va fi anul criptomonedelor, dar nimeni nu putea să prevadă că păsările vor fi înlocuite, pe ascuns, cu drone. 2022 va fi și anul Marii Resetări. Dar există și o veste bună: oile din întreagă Europa se trag, de fapt, din oile noastre carpatine.

Şi Tetelu a fost în vacanță. La rubrica Vocea patriotului raționale, Tetelu ne-a pus în gardă: aveți grijă la ratingurile false ale hotelierilor!​

În fiecare miercuri, de la 23.00, la TVR 1 e ora Breaking Fake News, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării. Din 6 octombrie 2022, emisiunea realizată şi prezentată de Marian Voicu s-a îmbogăţit cu noi rubrici şi şi-a mărit durata la 50 de minute.

***

Producător și moderator: Marian Voicu

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.