loader
Foto

Galerie foto

Câştigătoare Oscar 2019, actriţă în „Managerul de noapte”, serial difuzat de TVR 1

Olivia Colman, câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă în rol principal la Gala Premiilor Oscar 2019, poate fi văzută la TVR 1 în serialul „Managerul de noapte”, o poveste încâlcită despre criminalitatea modernă. Din 2 martie, ora 21.00.

 

Actriţa britanică Olivia Colman, în vârstă de 45 de ani, a fost desemnată marea câştigătoare a premiului pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea rolului Reginei Anne din filmul The Favourite. Trofeul de la cea de-a 91-a gală a premiilor oferite de Academia Americană de Film vine după ce Olivia Colman a câştigat al doilea Glob de Aur din carieră şi premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal, tot pentru interpretarea rolului din The Favourite.

(w882)

foto: Time Magazine

Unul dintre cele două premii Globul de Aur i-a revenit pentru rolul curajoasei agente de informaţii Angela Burr, din serialul britanic Managerul de noapte, pe care TVR 1 îl va difuza din 2 martie.

(w882)

Serialul care a adunat nu mai puţin de 18 premii şi 44 de nominalizări, Managerul de noapte îi are capete de afiş pe cunoscuţii actori Hugh Laurie şi Tom Hiddleston. Vedem câte două episoade ale seriei britanice sâmbăta, de la ora 22.00, la TVR 1.

(w882)

Adaptare a unui roman de succes semnat de John le Carré, Managerul de noapte (The Night Manager, 2016) spune o poveste încâlcită despre criminalitatea modernă.

Personajul interpretat de Olivia Colman în Managerul de noapte nu trebuia să fie o femeie însărcinată, dar la momentul filmărilor, actriţa era însărcinată, aşa încât scenariştii au adaptat scenariul şi rolul ei în acest sens. Prin urmare, au apărut, în scenele interpretate de Olivia, multe scaune, tocmai pentru ca actriţa să nu fie nevoită să stea în picioare în zilele lungi de filmare.

(w882)

Mini-seria în opt episoade Managerul de noapte urmăreşte aventurile lui Jonathan Pine (Tom Hiddleston), un soldat britanic ce devine managerul de noapte al unui hotel de lux. Pine o întâlneşte aici pe Sophie şi devine apropiat al tinerei de origine franco-arabă. Sophie are o relaţie cu Richard Onslow Roper (Hugh Laurie), un bogat dealer de arme, care a activat pe piaţa neagră de armament. Tânăra este ucisă, iar Pine, mânat de răzbunare, devine agentul unei operaţiuni secrete de prindere a lui Roper. Pentru a se infiltra însă în cercul dealerului, Pine trebuie să devină el însuşi un criminal.

(w882)

Managerul de noapte este o interpretare contemporană a dramei de spionaj ce poartă semnătura lui John le Carré şi prima adaptare de televiziune a unuia dintre romanele autorului în mai mult de 20 de ani. Mai mult, John le Carré s-a implicat şi ca producător executiv în seria ce s-a bucurat de mare succes şi a primit trei premii Globul de Aur: pentru Hugh Laurie, Tom Hiddleston şi Olivia Colman. „A fost cel mai neaşteptat miracol din viaţa mea de scriitor: un roman pe care l-am scris acum douăzeci de ani, îngropat adânc în arhivele unei mari companii de filme care cumpărase drepturile, dar fără a ajunge la pasul de a face un film, deodată readus la viaţă şi repovestit pentru timpurile noastre. Şi încă cum!”, a spus John le Carré.

Episoadele 1 şi 2 ale seriei Managerul de noapte pot fi urmărite la TVR 1 sâmbătă, 2 martie, ora 22.00.

Distribuţie: Hugh Laurie, Tom Hollander, Tom Hiddleston, Olivia Colman, Elizabeth Debicki. Regia: Susanne Bier

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...