loader
Foto

Galerie foto

“Câştigă România!”, debut în sezonul 7 cu mari şanse la Marele Premiu

"Câştigă România!” revine cu mai multe provocări pentru pasionaţii singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră, dar şi cu schimbări de Regulament. Prima ediţie a celui de-al şaptelea sezon va debuta în curând, la TVR 2.

 

Virgil Ianţu şi echipa „Câştigă România!” se pregătesc de filmările la cel de-al şaptelea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2.

Noul sezon „Câştigă România!” revine cu mai multe provocări pentru pasionaţii singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră, dar şi cu schimbări de Regulament. Show-ul va fi mai dinamic, decorul nou şi modern, iar şansele concurenţilor la Marele Premiu, un autoturism marcă românească, vor fi mai mari. Dacă Marele Premiu nu va fi câştigat pe parcursul întregului sezon, în ultima ediţie cei mai buni trei concurenţi, adică participanţii care şi-au încheiat parcursul având cele mai multe ediţii câştigate, vor intra în Marea Finală.

„În sezonul al VII-lea „Câştigă România!” avem certitudinea că Marele Premiu va fi câştigat de către unul din concurenţi. După două sezoane în care niciun participant nu a ajuns la performanţa câştigării a 10 ediţii, din această primăvară în Regulamentul concursului „Câştigă România!” am introdus o modificare/noutate venită în ajutorul concurenţilor: dacă în sezonul respectiv nu avem un câştigător, în ultima ediţie va avea loc o finală între cei mai buni trei concurenţi ai sezonului. Astfel, va exista cu siguranţă un câştigător! Ne dorim ca în continuare telespectatorii să ne fie alături şi sperăm să îi avem pe cât mai mulţi dintre ei concurenţi la „Câştigă România”, spune Diana Pascal, producător "Câştigă România!".

Departajarea concurenţilor pentru Marea Finală se va face ţinând cont de următoarele criterii:

1. Cele mai multe ediţii câştigate pe parcursul acestui sezon;

2. Suma totală de bani câştigată de concurent (fără a aduna sumele câştigate de însoţitor);

3. Numărul de ediţii în care concurentul şi-a dublat în a treia rundă suma câştigată;

4. Numărul de ediţii în care a câştigat prima rundă;

5. Concurentul care foloseşte cele mai puţine variante ajutătoare;

a. Numărul minim de apelari la varianta „Scoate-mă din judeţ”;

b. Numărul minim de apelări la varianta „Întreabă un prieten din public”;

6. În cazul în care niciunul dintre criteriile de mai sus nu a putut face departajarea între 2 sau mai mulţi concurenţi, se va apela la tragerea la sorţi.

ATENŢIE! Concurentul rămas în competiţie, până la penultima ediţie, indiferent de numărul ediţiilor câştigate până la acel moment, îşi poate continua traseul în sezonul următor, sezon care se va desfăşura conform strategiei de programe a canalului TVR 2.

Prima ediţie a celui de-al şaptelea sezon "Câştigă România!" va debuta, în curând, la TVR 2!

REGULAMENTUL CONCURSULUI "CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!" - Sezonul 7 AICI

 

Regulamentul concursului CÂŞTIGĂ ROMÂNIA! - Sezonul 7 - AICI

castiga Romania
ARHIVA ARTICOLE
“Câştigă România!”, debut în sezonul 7 cu mari şanse la Marele Premiu
Miercuri, 19 Februarie 2020
"Câştigă România!” revine cu mai multe provocări pentru pasionaţii singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră, dar şi cu schimbări de Regulament. Prima ediţie a celui de-al şaptelea sezon debutează pe 30 martie, la TVR 2.
Trei vedete de top au dat proba televiziunii la “Câştigă România!”
Joi, 26 Decembrie 2019
La aniversarea TVR, Marian Râlea, Cătălin Măruţă şi Alexandru Conovaru  au fost invitaţii lui Virgil Ianţu luni, 30 decembrie, de la ora 20:00, la TVR 2.
În Ajunul Crăciunului,
Luni, 23 Decembrie 2019
Pe 24 decembrie, de la ora 20:00, Virgil Ianţu ne-a oferit o ediţie de poveste alături de Sore, Paul Ipate şi Octavian Strunilă concurenţi la "Câştigă România!".
VIRGIL IANŢU - ora de „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!” la Academia de Poliţie
Joi, 21 Noiembrie 2019
Studenții Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza” din București au venit în număr mare joi, 21 noiembrie, la întâlnirea cu Virgil Ianţu, gazda emisiunii-concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră, „Câștigă România!”.
La „Câştigă România!”, profesorul care face zilnic naveta zeci de kilometri
Joi, 21 Noiembrie 2019
În dulcele grai moldovenesc, IONUȚ DANIEL NECHIFOR a răspuns corect și a câștigat ediția din 20 noiembrie a emisiunii "Câştigă România!". Îl vom revedea în concurs pe 21 noiembrie, de la ora 20.00.
Preselecţii „Câştigă România!” în Capitală
Vineri, 08 Noiembrie 2019
Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, invită pasionații concursurilor de cultură generală să se înscrie la preselecţiile unicului concurs de cultură generală pe teme despre România din peisajul media!
„Gândește-te la ce lași în urmă!...”, un promo îndrăzneț „Câștigă România!”
Vineri, 27 Septembrie 2019
„Deschide-ți ochii și mintea, visează, gândește-te la ce lași în urmă!...” este mesajul celui mai nou promo „Câștigă România!” în cel de-al șaselea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2.
În 16 septembrie a început „Câştigă România!”
Marţi, 10 Septembrie 2019
Virgil Ianţu a dat startul celui de-al şaselea sezon al concursului de cultură generală. De luni până joi, de la ora 20.00, telespectatorii TVR 2 și TVR HD pot viziona un concurs dinamic, cu mai multe premii.
Al şaselea sezon „Câştigă România!” revine în forţă, cu mai multe şanse la premii
Vineri, 09 August 2019
Virgil Ianţu şi echipa „Câştigă România!” au dat startul filmărilor pentru cel de-al şaselea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2.
Sibiu: Virgil Ianţu, discurs pentru absolvenţii Universităţii „Lucian Blaga”
Vineri, 07 Iunie 2019
Gazda „Câştigă România!” a fost invitat la Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protectia Mediului chiar în ziua ceremoniei de absolvire a studiilor universitare.
De la spectacole medievale, la preselecţiile „Câştigă România!” din Braşov
Joi, 06 Iunie 2019
Miercuri, 5 iunie, braşovenii au venit în număr mare la întâlnirea cu Virgil Ianţu şi echipa „Câştigă România!”. Printre ei s-au numărat poliţişti, sportivi şi chiar directori de liceu.
Caravana „Câştigă România!” ajunge, miercuri şi joi, în Braşov şi Sibiu
Luni, 03 Iunie 2019
Miercuri, 5 iunie, braşovenii sunt aşteptaţi la întâlnirea cu Virgil Ianţu la Universitatea Transilvania, Cladirea Aula Sergiu T Chiriacescu. Preselecţiile au loc între orele 17-21. La Sibiu joi, 6 iunie, între orele 17-21, la Universitatea Lucian Blaga.
Duminică, 12 Mai 2019
Este ambițios, perseverent și cu mult umor, iar tânărul ANDREI BERCIOIU, "Little Google" cum îi spun prietenii, a câştigat joi seară cea de-a 8-a ediție a concursului difuzat de TVR 2.
Lecții de viață la „Câștigă România!”
Duminică, 21 Aprilie 2019
Sezonul 5 ”Câștigă România!” a început în forță, cu concurenți bine pregătiți, răsturnări de situație interesante și momente emoționante.
„Câştigă România!” revine la TVR 2 –  noutăţile celui de-al cincilea sezon
Luni, 15 Aprilie 2019
"Câştigă România!" reîncepe la TVR 2! De luni până joi, de la 20.00, Virgil Ianţu îi întâmpina pe concurenţi cu întrebări de cultură generală. Competiţia se anunţă mai antrenantă, mai ales că s-au pregătit câteva surprize.
Preselecţii
Luni, 01 Aprilie 2019
Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, îi așteaptă pe pasionații concursurilor de cultură generală pe 5 aprilie și 9 aprilie, între orele 14.00 și 20.00, la sediul Televiziunii Române, intrarea din strada Pangratti.
Virgil Ianțu, Moș Crăciun pentru un grup de copii din Doroşcani
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Sâmbătă, 15 decembrie, copiii din județul Iași a căror școală a fost reparată cu banii strânși într-o ediție specială ”Câștigă România!” au venit  la TVR, să mulţumescă cu un colind.
Studenţii bucureşteni în vizită la „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”
Joi, 06 Decembrie 2018
Mai mulţi studenţi din instituţiile de învăţământ superior au vizitat  joi, 6 decembrie, platoul modern al Televiziunii Române în care se filmează singurul concurs de cultură generală şi au purtat cu Virgil Ianţu un dialog antrenant şi presărat cu glume.
CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”,  UN PAS PÂNĂ LA MARELE PREMIU
Joi, 06 Decembrie 2018
• Ediţie eveniment „Câştigă România!”. Joi, 6 decembrie, de la ora 20.00, Magda Iurescu, prima femeie şi cel mai tânăr concurent care a reuşit să câştige 9 ediţii consecutiv, luptă pentru Marele Premiu.
Povestea MAGDALENEI IURESCU, tânăra nevăzătoare de la „Câştigă România!”
Luni, 03 Decembrie 2018
După şase ediţii câştigate, luni, 3 decembrie, de la ora 20.00, MAGDALENA IURESCU, tânăra nevăzătoare care a uimit cu cunoştinţele sale despre ţara noastră, este gata să răspundă întrebărilor lui Virgil Ianţu într-o zi cu dublă aniversare pentru pentru familia sa.
PREMIERĂ: „Câştigă România!”, primul format românesc produs în Statele Unite
Marţi, 27 Noiembrie 2018
Concursul de cultură generală prezentat de Virgil Ianțu la TVR 2 se va numi în varianta americană „Win Your country!” şi a fost achiziționat de un consorțiu format din compania de producție a actriței Whoopi Goldberg - One Hoe și 44 Blue Production.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Virgil Ianțu le-a făcut marţi, 20 noiembrie, o vizită studenților de la Universitatea Politehnica din Bucureşti. Tinerii au umplut sala şi s-au bucurat de o ora de discutii interesante alături de vedeta TVR.
O tânără nevăzătoare străbate harta „Câştigă România!”
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
În această seară, de la ora 20.00, faţă în faţă cu Virgil Ianţu, gazda concursului de cultură generală difuzat de TVR 2, se va afla o tânără deosebită: Magdalena Iurescu, pe care lipsa vederii nu a oprit-o să înveţe şi să se bucure de tot ceea ce o înconjoară.
Virgil Ianțu și „Câștigă România!”, întâlnire cu studenţii UPB
Luni, 19 Noiembrie 2018
Marţi, 20 noiembrie, de la ora 18.00, cunoscutul om de televiziune îi invită pe studenţii Universităţii Politehnica din Bucureşti la o discuţie antrenantă.
La Cluj, studenții de la „Babeş-Bolyai” l-au așteptat pe Virgil Ianțu cu întrebări
Marţi, 09 Octombrie 2018
După succesul din Alba Iulia, Caravana „Câștigă România!” a făcut următorul popas în Cluj-Napoca. Luni, 8 octombrie, Virgil Ianţu a continuat seria întâlnirilor cu studenții Universității „Babeş-Bolyai”, instituție de prestigiu din România.
Virgil Ianțu, surprins cu un moment special la Alba Iulia
Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Caravana „Câştigă România!” a făcut, vineri, 5 octombrie, primul popas la Alba Iulia, centrul principal al evenimentelor care marchează 100 de ani de la Marea Unire.
CARAVANA „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”. Primele oraşe: Alba Iulia şi Cluj-Napoca
Miercuri, 03 Octombrie 2018
În perioada 5-8 octombrie, fanii din  Alba Iulia şi Cluj-Napoca sunt invitaţi să se întâlnească cu Virgil Ianţu, iar cei care cunosc şi îndrăgesc istoria, cultura şi frumuseţile României pot să se înscrie la preselecţiile celui de-al patrulea sezon.
GRILA DE TOAMNĂ TVR 2: seriale, formate noi şi show-uri mari de divertisment
Luni, 01 Octombrie 2018
TVR 2 a pregătit o toamnă perfectă, cu programe în premieră, seriale, filme de top şi sezoane noi ale unor emisiuni consacrate.
„CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, sezon nou sub semnul Centenarului
Joi, 06 Septembrie 2018
Din 17 septembrie, Virgil Ianţu dă startul celui de-al patrulea sezon „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, la TVR 2. De luni până joi, de la ora 20.00,veți putea urmări cel mai lung sezon de până acum, 61 de ediţii, ediţii speciale, dar şi întrebări noi şi captivante.
Curiozităţi despre România aflate din emisiunea „Câştigă România“
Marţi, 07 August 2018
„Câştigă România“, show-ul de cultură generală prezentat de Virgil Ianţu la TVR 2, este o o sursă inepuizabilă de informaţii şi curiozităţi despre ţara noastră.
Visele unor copii excepţionali s-au îndeplinit cu ajutorul „Câştigă România!”
Vineri, 03 August 2018
Cu premiile câştigate în ediţiile speciale ale concursului difuzat de TVR 2, peste câteva zile, 15 copii din satele izolate de munte vor merge pentru prima dată la mare. În septembrie, trei elevi olimpici vor duce mesajul lor la Parlamentul European.
Virgil Ianţu, vacanţă de neuitat în Spania
Marţi, 24 Iulie 2018
Pasionat de călătorii, Virgil Ianţu, gazda concursului de cultură generală „Câştigă România!”, de la TVR 2, spune că a fost încântat de frumoasele și interesantele orașe din Andaluzia.
Ce spune VIRGIL IANŢU, gazda
Miercuri, 11 Iulie 2018
Printre vedetele care vor urmări în această seară ultimul meci din SEMIFINALELE CM 2018 din Rusia se numără Virgil Ianţu, prezentatorul concursului de cultură generală „Câştigă România!”. Vedeta TVR 2 a spus ce aşteptări are de la meciul dintre Croaţia şi Anglia.
„CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, sezonul 3: 100 DE CONCURENȚI ȘI 2.500 DE ÎNTREBĂRI
Vineri, 29 Iunie 2018
Cel de-al treilea sezon ”Câștigă România!”, singurul concurs de cultură generală de pe piața media din țara noastră, s-a încheiat într-o atmosferă entuziastă, dar și cu mari așteptări pentru sezonul următor.
VIRGIL IANŢU ŞI „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, LA FACULTATEA DE ISTORIE
Joi, 14 Iunie 2018
Virgil Ianţu continuă seria întâlnirilor cu tinerii pasionaţi de concursurile de cultură generală. Vineri, 15 iunie, de la ora 12:00, gazda „Câştigă România!” se întâlneşte cu studenţii Facultăţii de Istorie din Universitatea București.
VIRGIL IANȚU ȘI „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, la Facultatea de Medicină
Luni, 28 Mai 2018
Surpriză pentru studenții  Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila", din București. Marți, 29 mai, de la ora 18.30, Virgil Ianțu îi așteaptă la o întâlnire cu singura emisiune-concurs de cultură generală din țara noastră, „Câștigă România!”.
„Câștigă România!”, preselecții cu emoții
Sâmbătă, 05 Mai 2018
Pasionații concursurilor de cultură generală au răspuns „prezent” invitației lui Virgil Ianțu și au venit în număr mare, vineri, 4 mai, la preselecțiile celui de-al treilea sezon „Câștigă România!”.
„Câștigă România!”, preselecţii în Promenada Mall
Miercuri, 02 Mai 2018
Vineri, 4 mai, începând cu ora 18.00, VIRGIL IANȚU, gazda emisiunii „Câștigă România!”, invită în Promenada Mall pe toţi pasionații concursului de cultură generală difuzat de TVR 2.
Vineri, 27 Aprilie 2018
Virgil Ianțu a pregătit o ediție specială „Câștigă România!”, alături de Emilia Popescu, Marius Florea Vizante şi Paul Ipate și speră să aducă bucurie în viața unor copii care nu au văzut marea niciodată.
”Câștigă o carte, Câștigă România”, sub semnul Centenarului Marii Uniri
Vineri, 13 Aprilie 2018
Fanii „Câștigă România!” se vor bucura de luni, 16 aprilie, de un nou concurs pe pagina de Facebook. Premiul, o lucrare excepțională: „ISTORIA ILUSTRATĂ A ROMÂNIEI ȘI A REPUBLICII MOLDOVA”.
„CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!” s-a întors la TVR 2
Miercuri, 11 Aprilie 2018
Din 16 aprilie, de la ora 20.00, Virgil Ianţu a dat startul celui de-al treilea sezon al concursului de cultură generală şi anunţă multe surprize.
„CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”, nominalizare la un nou premiu international
Vineri, 23 Martie 2018
Concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala International Format Awards 2018 și intră în competiție alături de producții precum „The Wall” (NBC), „Cram” (ITV Australia), „Sorry About That” (Warner Bros Belgia) și „Letterbox” (BBC).
 „Câștigă România!” susține visul unui campion
Sâmbătă, 02 Decembrie 2017
16.800 de lei este suma pe care Laura Badea, Camelia Potec și Ciprian Marica au câștigat-o în ediția specială de 1 decembrie a concursului de cultură generală, „Câștigă România!”, de la TVR2.  Intreaga sumă va fi donată unui copil cu dizabilități a cărui ambiție este o lecție de viață demnă de toată admirația.
Laura Badea, Camelia Potec și Ciprian Marica, la „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”
Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Trei mari sportivi ai României răspund invitaţiei lui Virgil Ianţu de a intra în competiție. Sumele de bani câștigate în concursul de cultură generală, „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA”,  de la TVR 2, vor fi donate unui copil cu dizabilităţi, cel mai tânăr membru al delegației Românei la Jocurile Paralimpice.
„Câștigă România!”, cea mai bună emisiune concurs la Premiile TV Mania
Luni, 20 Noiembrie 2017
Luni seară, concursul de cultură generală de la TVR 2 a primit la cea de-a 16-a ediție a premiilor votate de publicul revistei TV Mania trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”.
Oliver Anghel a câştigat 20.400 lei şi un autoturism la „Câştigă România!”
Marţi, 14 Noiembrie 2017
Profesorul care a ţinut cu sufletul la gură fanii concursului TVR 2 timp de zece ediţii consecutive a devenit aseară învingător câştigând un premiu de 20.400 de lei şi un autoturism românesc.
”LOCURI CU FARMEC DIN ROMÂNIA”, un nou concurs marca „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA”
Vineri, 03 Noiembrie 2017
Între 3 noiembrie - 31 decembrie 2017, pe pagina de Facebook Câștigă România ( www.facebook.com/castigaromania ) va avea loc un nou concurs cu premii atractive.
„Câștigă România!” prezintă marele premiu: UN AUTOTURISM
Miercuri, 01 Noiembrie 2017
Virgil Ianțu a anunțat marți seară MARELE PREMIU de la „Câștigă România”! Pe lângă sumele obținute în joc, concurentul care va câștiga 10 ediții consecutive va părăsi concursul de cultură generala, difuzat de  TVR 2,  la volanul unui autoturism marcă românească.
„Câștigă România!” da startul preselecțiilor  în București
Joi, 26 Octombrie 2017
VIRGIL IANȚU, gazda „Câștigă România!”, îi așteaptă pe toți pasionații concursurilor de cultură generală marți, 7 noiembrie, între orele 14.00-20.00, la sediul Televiziunii Române.
Virgil Ianțu, la Adevărul LIVE
Joi, 12 Octombrie 2017
„Întâlnesc oameni extraordinari, care îmi vorbesc despre locuri și lucruri despre care nu am mai auzit”, a povestit gazda concursului de cultură generală „Câștigă România!”
„Câștigă România!” dă startul unui nou concurs pe Facebook
Marţi, 10 Octombrie 2017
”Câștigă o carte, câștigă România”, concursul care se lansează pe 10 octombrie pe pagina de Facebook a emisiunii „Câștigă România!”, vă poate aduce „TESTAMENTUL LUI ABRAHAM”, de Igor Bergler
Virgil Ianțu a câștigat concursul de la Magic FM
Luni, 09 Octombrie 2017
Invitat în matinalul Magic Start, Virgil Ianțu, prezentatorul „Câștigă România!”, a răspuns cu umor întrebărilor realizatorilor emisiunii, Liana Stanciu și Raul Brebu.
În culisele ID-urilor TVR 2
Duminică, 08 Octombrie 2017
Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu, Monica Roșu și Iulia Zgripcea au povestit cum au devenit eroinele unui adevărat film de acțiune, turnat pe Calea Victoriei.
„Câștigă România!”, debut în forță și surprize în noul sezon
Marţi, 03 Octombrie 2017
Cel de-al doilea sezon al concursului surprinde cu o grafică modernă, un pachet muzical nou şi o scenografie adaptată aşteptărilor. Din gradene, publicul este mai aproape de miezul acţiunii, iar telespectatorii au parte de mai multe provocări.
Noutăți despre „Câștigă România!” aduse de Virgil Ianțu la „Perfect Imperfect”
Luni, 25 Septembrie 2017
Vedeta TVR 2 nu a uitat să amintească despre experiența trăită la Gala celei de-a 12-a ediţii Eurovision Creative Forum, de la Berlin și cu umor a rememorat peripețiile drumului spre casă.
Află primul ce se întâmplă la filmările „Câștigă România!”
Marţi, 19 Septembrie 2017
”Câștigi tu, câștigă România”, concursul care se lansează astăzi pe pagina de Facebook a emisiunii „Câștigă România!”, aduce premii atractive
„Câștigă România!” intră în competiția celor mai bune formate TV
Luni, 18 Septembrie 2017
Virgil Ianțu, cu emoții la Berlin. Marți, concursul de cultură generală de la TVR 2 luptă pentru premiul Eurovision Creative Forum
Virgil Ianţu dă startul unei revoluţii culturale cu „CÂȘTIGĂ ROMÂNIA!”
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs de pe TVR 2 va lua startul pe 2 octombrie şi se va difuza în fiecare zi, de luni-joi, de la ora 20.00.
În culisele „Câștigă România!”
Vineri, 08 Septembrie 2017
Cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs de pe TVR 2 va lua startul pe 2 octombrie, de la ora 20.00. Virgil Ianțu, gazda emisiunii, anunță un concurs mai dinamic.
 Virgil Ianțu, impresionat de povestea de viață a unui profesor din Iași
Marţi, 05 Septembrie 2017
Număr record de fani la preselecţiile „Câştigă România!”. Duminică, 3 septembrie, Pallas Mall a găzduit întâlnirea lui Virgil Ianțu cu fanii de pe meleaguri moldovene. În premieră, s-au înscris şi candidați de peste Prut.
Virgil Ianțu a adus „Câștigă România!” acasă, la Timișoara
Miercuri, 30 August 2017
Pentru prima dată, un străin s-a înscris la un concurs de cultură generală cu întrebări despre România. Caravana continuă pe 31 august, la Cluj-Napoca.
Virgil Ianţu, însoţit de un invitat surpriză la preselecţiile din Craiova
Luni, 28 August 2017
A răspuns corect la 246 de întrebări şi a câștigat 10 ediţii consecutive la “Câștigă România”.
Virgil Ianțu dă startul Caravanei „Câștigă România!”
Luni, 21 August 2017
Surprize și în cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs de la TVR 2: o grafică modernă și un generic compus de Virgil Ianțu
  • 12:00
    Telejurnal TVR2
    *Sport*Meteo Transmisiune directă Translator mimico-gestual Lena Dermengiu ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ
  • 12:40
    Teleshopping
  • 13:00
    Cultura minorităţilor
    *Maghiara de pe doi *Freestyle-dansatoarea si coregrafa Góbi Rita la Bucuresti Redactor: Kacsó Edith Producător: Kacsó Edith
  • 13:30
    Pescar hoinar
    Prezintă: Eugen Roibu şi Ştefan Stoica Producător: Ligia Baboş
  • 14:00
    Documentar 360°-GEO
    * Pasul Saint-Bernard şi câinii săi (Saint-Bernard et ses chiens, Franţa-Germania, 2015) *Pe înălţimile Alpilor Elveţieni, se află legendarul Pas Saint-Bernard, binecunoscut pentru căminul său destinat călătorilor. De la înfiinţarea sa în anul 1.050, el a oferit refugiu turiştilor ce treceau Pasul. Di n păcate, zona este cunoscută şi pentru avalanşele sale, care au luat multe vieţi-dar şi multe au fost salvate datorită intervenţiei faimoşilor câini ai adăpostului. Realizator: Holger Riedel Redactor: Mirela Străinu
  • 15:00
    Sărituri cu schiurile
    Cupa Mondială de *seniori Producător: Valentina Stelescu Comentator: Sorin Hobana Transmisiune directă
  • 16:30
    Glasul inimii
    Serial *(When calls the heart-SUA, 2014-2019) *Sez 4-ep 1 Cu: Erin Krakow, Daniel Lissing, Lori Loughlin, Jack Wagner * Dramă Redactori: Adriana Vulpe, Laura Bălan
  • 17:20
    România…în bucate
    Redifuzare TVR Cluj * Supă de pui la cuptor la Fildu de Sus, judeţul Sălaj. Prima parte Producatori: Radu Puscas, Dan Pavaloiu. Jurnalist: Cătălin Blebea
  • 17:40
    În direct cu viaţa
    Redifuzare O emisiune prezentată de Liana Stanciu! Scenarist: AImee Dalbon Producator: Diana Pascal
  • 18:45
    Sport
    Transmisiune directă
  • 19:00
    Telejurnal TVR2
    Transmisiune directă
  • 19:35
    E vremea ta!
    Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu E vremea ta să primești date despre timpul probabil, climă, mediu și alte domenii conexe. Vei afla informații de la specialiști, curiozități, sfaturi utile și previziuni astrologice și vei ști cum îți influențează viața starea vremii. Redactori: Cristina Dănilă, Mirela Goldic, Adrian Bănuţă, Laurenţiu Mandu, Cătălin Heson Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
  • 20:00
    Gala umorului
    * Prima parte Redifuzare *Obişnuita întâlnire cu maeştrii comediei româneşti, în care vom revedea cele mai bune momente umoristice păstrate în Arhiva de Aur a Televiziunii Române şi realizate de autori celebri de-a lungul a cinci decenii, dar şi scenete în premieră, produse special pentru acest program. *Dacă totul a iesit bine, ai gresit undeva Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
  • 21:00
    Gala umorului
    * Partea a doua Redifuzare Prezintă: Corina Dănilă şi Dragoş Huluba Producător: Cosmin Dumitru
  • 22:00
    Drag de România mea!
    * Prima parte Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu Producător: Codruţa Prunariu
  • 23:00
    Drag de România mea!
    * Partea a doua Prezintă: Paul Surugiu-Fuego Jurnaliști: Adina Toderașcu, Andreea Baciu Producător: Codruţa Prunariu
  • 00:00
    Femei de 10, bărbați de 10
    i de 10 * Prima parte Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu Trupa emisiunii-Andrei Tudor Band Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
  • 01:00
    Femei de 10, bărbați de 10
    * Partea a doua Prezintă: Marina Almășan Co-prezentator: Costin Teodorescu Trupa emisiunii-Andrei Tudor Band Producator: Marina Almășan Jurnalişti: Elena Cristescu, Liana Damian, Laura Demeter Coproducție TVR-SC CONTERA MEDIA SRL
  • 02:00
    România…în bucate
    TVR Timisoara Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Murgu
  • 02:30
    România…în bucate
    TVR Iasi Jurnalist: Cătălin Blebea Producător: Cristina Murgu
  • 03:00
    E vremea ta!
    Prezintă: Cristina Soare şi Andrei Bărbulescu. Redactori: Cristina Dănilă, Mirela Goldic, Adrian Bănuţă, Laurenţiu Mandu, Cătălin Heson Producători: Camelia Boştină şi Raluca Brumariu
  • 03:15
    Sport
  • 03:30
    Telejurnal TVR2
  • 04:05
    Documentar 360°-GEO
    * Pasul Saint-Bernard şi câinii săi (Saint-Bernard et ses chiens, Franţa-Germania, 2015) Realizator: Holger Riedel Redactor: Mirela Străinu
  • 05:00
    Destine ca-n filme
    Prezintă: Iuliana Marciuc Producător: Iuliana Marciuc
  • 05:55
    Poate nu ştiai
    Realizator: Călin Petrescu

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...