loader
Foto

Carmen Târnoveanu vă îndeamnă să votaţi România la Eurovision 2019!

Artişti, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, personalităţi, toţi fac galerie pentru România la Eurovision 2019, în fiecare vineri, de la 21.30, la TVRi şi TVR MOLDOVA şi în fiecare sâmbătă de la 21.00, la TVR 1.

 

Carmen Târnoveanu, gazda galelor de susţinere a României la Eurovision, este jurnalist al Televiziunii Române, care, de ani buni, face parte din echipa TVR Internațional, de altfel, TVR Internațional fiind producătorul acestor gale-spectacol.

„O bucurie! Asta trăim cu toții vineri seară, în timpul galelor de promovare a României la Eurovision. Românii din străinătate sunt alături de țara lor. Trimit mesaje de susținere pentru Ester Peony, reprezentanta noastră la Eurovision, ne scriu, unii chiar se oferă să promoveze clipul melodiei ”On a Sunday”, pe paginile de socializare ale comunităților din străinătate din care fac parte”, spune Carmen Târnoveanu, moderatorul emisiunii.

Artişti, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, vedete, personalităţi din diverse domenii de activitate, toţi fac galerie pentru România la Eurovision 2019,  în fiecare vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi TVR MOLDOVA şi în fiecare sâmbătă de la 21.00, la TVR 1. Aşadar, votaţi România la Eurovision 2019!

„Galele de susţinere a României la Eurovision reprezintă un proiect important pentru noi, TVR Internaţional, singurul post de televiziune cu programe dedicate diasporei. Mai mult decât atât, credem că miza noastră, a tuturor, este ca România să fie cunoscută în lume prin ceea ce are mai valoros. Românii din străinătate trebuie să ştie că noi, cei de-acasă, avem nevoie de ei. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019 se bazează pe votul lor”, spune Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional.

La fiecare întâlnire cu publicul din cadrul galelor, Carmen Târnoveanu poartă ţinute unicat ale brandul românesc  Nichi.Cristina Nichita.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...