loader
Foto

Care sunt soluţiile Executivului pentru liniştea României?

Am aflat de la vicepremierul Daniel Constantin, invitatul din 8 februarie al jurnalistului Ionuţ Cristache, la România 9. Dezbaterile România 9 sunt de luni până joi, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Moţiunea de cenzură iniţiată de parlamentarii PNL şi USR împotriva Guvernului a picat. Cu 161 de voturi pentru, Opoziţia n-a întrunit necesarul de 233 de voturi, adică de jumătate + 1 din numărul total al parlamentarilor - 464. Cu alte cuvinte, Guvernul a trecut examenul moţiunii de cenzură. Dar criza politică nu s-a încheiat. Nici protestele.

Care sunt principalele schimbări ale cabinetului Grindeanu? Care sunt soluţiile Executivului pentru liniştea României? Aflăm în această seară de la Daniel Constantin, vicepremierul României, care este invitatul lui Ionuţ Cristache la România 9. Ediţia este în direct la TVR 1 şi TVR+ miercuri, 8 februarie, de la 21.00.

(w882)

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă. Emisiunea se difuzează în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).