loader
Foto

Campionatului Naţional de Culturism - în direct la TVR 3

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 14.00, urmăriţi în direct de la Sala Polivalentă din  Bistriţa, Etapa Zonală Transilvania.

 

Competiţia va reuni la start printre cei mai buni sportivi din ţară la categoriile: Juniori, Seniori şi Masters – care luptă pentru un loc în delegaţia României ce va participa la Campionatele Europene şi Balcanice, găzduite de Spania, respectiv Grecia, în luna mai a acestui an.

Sunt convins că acest sezon va fi unul de excepţie. România a organizat în ultima perioadă competiţii majore dintre care amintesc Cupa Mondială găzduită la Cluj sau Campionatele Mondiale de la Bistriţa, iar aceste evenimente cu siguranţă au deschis apetitul publicului pentru culturism  şi fitness" a declarat prof. Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Sezonul 2019 al Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness PRONutrition este alcătuit din faza etapelor zonale, organizate la Ploieşti (9 martie), Bistriţa (16 martie) şi Focşani (13 aprilie). Finalele se vor desfăşura la Braşov (28-29 septembrie) reunind categoriile de Seniori, în timp ce sportivii de la Cadeţi, Juniori şi Masters se vor întrece la Sibiu (4-6 octombrie).

 

Sursă foto: www.facebook.com/federatiaromanaculturismsifitness

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marţi, e Telecinemateca la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen (Germania, 1981)”.

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...