loader
Foto

Campionatul Naţional de scrimă, în direct din şi la TVR

Pe 8 mai, de la 18.20, în direct din Studioul Pangrati al TVR , TVR 1 au transmis Campionatul Naţional de scrimă, probele de spadă feminin şi sabie masculin. Competiţia a putut fi urmărită de asemenea pe TVR+

 

Transmiunea este disponibilă online pe TVR+.

TVR 1 şi TVR+ transmit în direct din Studioul Pangrati al Televiziunii Române Campionatul Naţional de scrimă 2015. Pe 8 mai, începând cu ora 18.20, în studioul TVR se vor desfăşura semifinale şi finalele la cele două arme: probele de spadă feminin şi sabie masculin. „Este pentru a doua oară în istoria Televiziunii Române când se organizează în platourile sale aceste finale, prima dată fiind organizate aici în 2011, la sabie băieţi”, precizează Alina Alexoi, comentatorul transmisiilor de scrimă.

La competiţia organizată în studioul TVR participă cei mai buni scrimeri români, medaliaţi la ultimele campionate europene şi mondiale, dar şi favoriţi la podiumul olimpic al Jocurilor Olimpice de la Rio. Concursul se va desfăşura pe toată durata zilei de 8 mai, iar transmisiunea directă, la TVR 1 şi TVR+, va putea fi urmărită începând cu ora 18.20.

La startul întrecerii sunt pregătiţi sportivii Ana Maria Brânză, Simona Gherman sau Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea. Mihai Covaliu, preşedintele Federaţiei Române de Scrimă şi antrenorul lotului de sabie şi Roxana Scarlat Bârlădeanu, medaliată olimpică, mondială şi europeană vor fi în studio alături de Alina Alexoi pentru a comenta desfăşurarea probelor.

(w882)

Peste 200 de copii de la cluburile de scrimă din Bucureşti vor fi prezenţi la TVR pentru a face galerie scrimerilor şi pentru a-şi susţine favoriţii.

Alin Petrache, preşedinte Comitetului Olimpic Sportiv Român, Carmen Tocală, ministru secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, George Boroi, comandantul Clubului Sportiv Steaua, Elisabeta Lipă, preşedinte CS Dinamo, foşti campioni ai scrimei, dar şi de alte discipline şi-au confirmat prezenţa la evenimentul sportiv desfăşurat în studioul TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...