loader
Foto

Galerie foto

Campionatele Mondiale de Kaiac Canoe Sprint Junior şi U23, în direct la TVR

Peste 850 de sportivi din 65 de țări participă în România (Bascov, Argeş) la Campionatele Mondiale de Kaiac Canoe Sprint Junior şi U23. Iată programul transmisiunilor directe de la TVR 1, TVR 3 şi TVR HD de la compeţiţie, în 2, 3 şi 4 august.

 

Cu 3 săptămâni înaintea Mondialelor de la Szeged, unde se vor stabili echipajele calificate la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, România este polul de interes al kaiacului şi canoei, cu aspiraţii la cea mai înalta treaptă a podiumului. 34 de sportivi români participă la Mondialele de Kaiac Canoe de anul acesta din Bascov, Argeş.

(w882)

foto: www.canoeicf.com

În perioada 2-4 august, TVR 1, TVR 3 şi TVR HD transmit în direct Campionatele Mondiale de Kaiac Canoe Sprint Junior şi U23. Peste 850 de sportivi vor veni în judeţul Argeș din 65 de țări participante: Africa de Sud, Algeria, Angola, Argentina, Australia, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, Chile, China, China Taipei, Cipru, Columbia, Coreea de Nord, Croația, Cuba, Danemarca, Egipt, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Hong Kong, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Kazakhstan, Kyrgyztan, Letonia, Lituania, Macao, Malaezia, Marea Britanie, Mexic, Moldova, Nigeria, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Senegal, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Tailanda, Tajikistan, Tunisia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Uzbekistan, Venezuela.

(w500)

Printre participanţii confirmaţi pentru ediţia de anul acesta se numără Ksenia Kurach din Rusia, deţinătoarea titlului mondial la 500 metri, germanul Conrad Scheibnen, care îşi va apăra medalia de aur câştigată la proba de 1000 de metri în 2018, la Campionatele Mondiale U23 la Plovdiv, şi australianul Thomas Green, care a ajuns în finală la 1000 metri la Cupa Mondială la seniori în acest sezon.

Campionatele Mondiale de Kaiac Canoe din Argeş, România, pot fi urmărite în transmisiune directă la TVR după următorul program:

- vineri, 2 august, 15.00 – 17.00 - TVR 3 şi 15.00 – 17.45 - TVR HD,

- sâmbătă, 3 august, 11.30 – 13.00 - TVR 1  şi  TVR HD

- duminică, 4 august, ora 11.30 – 13.30  - TVR 3 şi TVR HD.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...