loader
Foto

Călătorie prin „Ţara lui Mitică”

Caragiale este invitatul special din ediţia Gala umorului de Paşti, cu Eda Marcus şi Dragoş Huluba, luni, 21 aprilie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi TVR+.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Călătorind, de mână cu maestrul Caragiale, prin „Ţara lui Mitică” - iată pretextul comic al ediţiei speciale de Paşti a emisiunii Gala umorului. Vom întâlni, în această călătorie, personaje şi întâmplări de tot hazul, evidenţiind talentul românului de a-şi lua „în balon” propria persoană, sau de a ieşi cu zâmbetul pe buze din orice situaţie... Eda Marcurs şi Dragoş Huluba readuc la viaţă alte momente memorabile de umor românesc autentic, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, pe 21 aprilie, de la ora 21.10, într-o ediţie specială a emisiunii ce pune în valoare extraordinara Arhivă a Televiziunii Române.

La întâlnirea „de gală” cu Nenea Iancu, devenit proaspăt „colaborator al Televiziunii Române”, vor fi prezenţi artişti de excepţie ai filmului, teatrului şi spectacolelor de varietăţi: Radu Beligan, Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Marin Moraru, Stela Popescu, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Coca Andronescu, Horaţiu Mălăele şi alţii, autorii unei antologii a hazului, realizată, de-a lungul a peste şase decenii de televiziune, de toţi aceşti „monştri sacri” ai comediei româneşti.

Gala umorului este adresată publicului de orice vârstă, dar îşi propune să capteze atenţia tinerei generaţii. Momentele de arhivă alternează cu cele din studio, în care Eda Marcus şi Dragoş Huluba, actor al Teatrului de Comedie, interpretează roluri de comedie. Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.