loader
Foto

„Câștigă România!” da startul preselecțiilor în București

VIRGIL IANȚU, gazda „Câștigă România!”, îi așteaptă pe toți pasionații concursurilor de cultură generală marți, 7 noiembrie, între orele 14.00-20.00, la sediul Televiziunii Române.

 

Așteptarea a luat sfârșit, iar fanii competițiilor de cultură generală au acum șansa să participe la noi preselecții „Câștigă România!”.

După ce a străbătut țara în Caravană, în căutarea românilor pasionați de istoria, cultura şi frumuseţile țării în care trăiesc, „Câștigă România!”, concursul de cultură generală de la TVR 2, unic în peisajul media, vine în întâmpinarea dorinței fanilor și organizează preselecții în București.

Astfel, bucureştenii care au un bogat bagaj de cunoștințe despre frumusețiile și cultura României, dar și românii care au ratat întâlnirea cu Virgil Ianțu, în orașele prin care a trecut, sunt așteptați în data de 7 noiembrie 2017, între orele 14.00 și 20.00, la Televiziunea Română, intrarea din Strada Pangrati, nr. 8-10, pentru a se înscrie în singura competiție pe teme de cultură generală.

„La preselecții aștept să văd ceea ce am văzut atât în primul sezon, cât și în cel de-al doilea sezon „Câștigă România!”. Oameni foarte bine pregătiți, relaxați, cu simțul umorului, dar care cunosc multe lucruri despre România. Surpriza ambelor sezoane au fost concurenții, pe ei se bazează emisiunea și au fost foarte buni. Peste așteptările mele. Avem și concurenți care au devenit personaje, lumea îi știe deja... Să nu-i uităm pe cei tineri, iar la „Câștigă România!” au venit foarte mulți tineri. A fost o surpriză să văd că sunt preocupați să-și cunoască țara și să aibă o cultură generală foarte bogată”, a spus Virgil Ianțu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Documentarul „Delta Bucureștiului”, în 18 aprilie, la TVR Cultural: „Nu există loc în care să poți să te ascunzi atunci când istoria vine după tine”

Între 15 și 21 aprilie, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească peliculele „Os de pește” (2021) și  „Jurnalul unei cameriste” ...