loader
Foto

Galerie foto

„Câștigă România!”, cea mai bună emisiune concurs la Premiile TV Mania

Luni seară, concursul de cultură generală de la TVR 2 a primit la cea de-a 16-a ediție a premiilor votate de publicul revistei TV Mania trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”.

 

Premiile TV Mania 2017 au ajuns, luni seară, la cei mai buni din televiziune. „Câștigă România!”, concursul de cultură generală de la TVR 2, a primit la cea de-a 16-a ediție a premiilor votate de publicul revistei TV Mania trofeul pentru „Cea mai bună emisiune concurs”.

Alături de Virgil Ianțu, gazda „Câștigă România!”, pe scenă a mai urcat Bogdan Nicolescu, autorul formatului de televiziune.

„Mă bucur foarte mult pentru trofeu, mai ales că nu mă așteptam. „Câștigă România!” s-a aflat și la Berlin în competiția celor mai bune formate TV. Îi felicit pe toți cei nominalizați. Multumesc TVR 2, multumesc TVR! S-a depus foarte mult efort pentru emisiune”, a spus Virgil Ianțu.

Anul acesta, producțiile TVR au primit trei nominalizări la Premiile TV Mania: „Vedeta Populară”, concursul de folclor de la TVR 1, prezentat de Iuliana Tudor, la categoria „Cel mai bun talent show”, Telejurnalul TVR 1, la categoria "Cea mai bună emisiune de ştiri", dar și „Cea mai bună emisiune concurs”, „Câștigă România!”. Gazda evenimentului  ce s-a ținut la Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic a fost Marius Vizante.

Nu doar cele mai populare emisiuni, ci și cele mai îndrăgite vedete de televiziune și-au dat întâlnire în această seară. Multe dintre vedete televiziunii publice au răspuns invitației, iar la Clubul Diplomatic din București au pășit Raluca Arvat, Dorina Florea, Albertina Ionescu, Virgil Ianțu, Mihai Constantin, Mihai Rădulescu, Tudor Furdui.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...