loader
Foto

Comedii nemuritoare la TVR 1 - sâmbăta aceasta: Buletin de Bucureşti | VIDEO

Pe 17 aprilie, ora 21.10, vedem "Buletin de Bucureşti" iar săptămâna următoare, în 24 aprilie, urmărim "Căsătorie cu repetiţie". Regia: Virgil Calotescu. Cu: Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu Matei şi Octavian Cotescu.

 

Absolventă a Facultăţii de Agronomie, Silvia îşi doreşte să rămână în Bucureşti. Pentru a avea un buletin care să-i înlesnească obţinerea repartiţiei dorite, față este gata să facă o căsătorie de convenienţă, urmată de un divorţ rapid.

După mai multe tatonări, ea îl descoperă pe Radu, şofer de taxi şi viitor medic veterinar, care se arată dispus să deruleze afacerea, contra cost. Situaţia se complică, evident, pentru că tinerii ajung să se îndrăgostească şi trebuie să rezolve toate problemele ivite şi să se descurce şi cu "ajutorul" primit de la prieteni şi rude.

Regia: Virgil Calotescu. Cu: Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Dragă Olteanu Matei, Octavian Cotescu.

Asociaţia Cineaştilor l-a recompensat pe Mircea Diaconu cu Premiul pentru interpretare masculină pentru rolul din acest film, iar la Festivalul de Film derulat în epocă la Costineşti, producţia a fost distinsă cu Trofeul Costineşti '83 pentru cel mai bun film de tineret.

Sâmbătă, 24 aprilie, la TVR 1 este programată cea de-a doua parte a aventurilor cuplului Silvia şi Radu, în filmul "Căsătorie cu repetiţie"

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...