loader
Foto

Galerie foto

"Femei de 10, Bărbaţi de 10", cu români de pe malul Bosforului

Un nou sezon "Femei de 10, Bărbaţi de 10" se apropie de final şi, cum suntem în plină vară, echipa emisiunii s-a gândit să ne aducă veşti de la românii de 10 de pe malul Bosforului.

 

De la Brianna, Marina Almăşan a aflat poveştea filmărilor videoclipului “Lost in Istanbul”, melodie care încă face furori în cluburi.

În cea de-a zecea ediţie, sâmbătă, de la ora 15.00, Marina Almăşan va transmite din Istanbul, unul din cele mai mari orașe din lume, întins pe doua continente, mai precis de pe o terasă pusă la dispoziție de televiziunea  TRT - omologul turc al TVR. Editia a fost realizată cu sprijinul ICR Istanbul și îi vom cunoaşte pe românii care trăiesc, muncesc sau au avut evenimente notabile în viață, legate de Istanbul. Invitat de onoare este Excelența Sa, Gabriel Șopanda, ambasadorul României la Ankara, iar Serkan Ozdemir, vedetă a muzicii tradiționale turcești este "darul" oferit de TRT telespectatorilor din România.

(oar_w460)

Va fi o emisiune cu dialoguri inedite, cu bunătăți tradiționale, cu folclor românesc și turcesc, dar și cu multe surprize: de la vedeta Brianna (Bianca Niță) vom afla poveşti din culisele filmării videoclipului “Lost in Istanbul”, melodie care face furori în rândul tinerilor şi care anul trecut a ocupat primul loc în topul difuzărilor la radio.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...