loader
Foto

Galerie foto

Boala coronariană sub lupa "Medicilor de gardă"

În cel mai nou format de televiziune de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ , emisiunea " Medicii de gardă" a prezintat publicului informaţii şi sfaturi despre cum să se menţină sănătoşi prin respectarea celor mai eficiente şi verificate metode.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Acneea, boala coronariană, caria dentară şi conjunctivita sunt subiectele abordate de cei patru Medici de gardă, în emisiunea cu acelaşi titlu de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ de sâmbătă, 25 octombrie. Cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv i-au invitat în cea de-a doua ediţie a emisiunii pe doctorul cardiolog Dan Deleanu, şeful Secţiei de Cateterism Cardiac, Angiologie şi Cardiologie Intervenţională de la spitalul Fundeni din Bucureşti şi pe interpretul Tavi Colen.

Plasticianul Gad Renert face demostraţie în platou despre tratarea acneei şi dă explicaţii despre efectele agresării tenului nostru prin acţionarea neprotrivită asupra punctelor negre, dar şi despre cum putem să scăpăm de cicatricile lăsate de acnee.

Invitatul cardiologului Nicoleta Ferariu este doctorul cardiolog Dan Deleanu, care realizează o coronarografie chiar în studio. Înaintea desfăşurării demonstraţiei, Nico vorbeşte telespectatorilor despre boala coronariană, care poate fi diagnosticată în urma realizării unei coronarografii.

Stomatologul Alex Paraschiv ne vorbeşte despre caria dentară şi ne dezvăluie cea mai bună metodă de a ne curăţa dantura.

Oftalmologul Olga Melnic aduce în discuţie conjunctivită. Ea are, de asemenea, un invitat special pe timpul demonstraţiei, pe Emma Ştefan, care află ce e de făcut în momentul în care ai ochii roşii şi înlăcrimaţi.

Însoţit de trupa sa, din care face parte şi Emma Ştefan, iubita lui, Tavi Colen interpretează ultimul lor single: „Eşti tot ce am". Artistul recunoaşte că este bucuros să fie invitat la prima lui emisiune „medicalo-muzicală”. Prezent în platou pe toată durata emisiunii, Tavi află de la medici, iar odată cu el şi telespectatorii, detalii interesante despre fiecare afecţiune în parte şi descoperă modul în care trebuie să procedeze în momentul în care el sau cineva apropiat lui se confruntă cu asemenea probleme medicale.

***

Medici de gardă este cel mai nou show medical, lansat la TVR 1, TVR HD, TVR+ în 18 octombrie. Format original, produs de regizorul Petre Năstase, emisiunea, desfăşurată pe intervalul 17.00-18.00 în fiecare sâmbătă, îi ajută pe telespectatori să pătrundă în lumea medicală în cel mai spectaculos mod cu putinţă. Emisiunea este prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv.

Cei patru Medici de gardă educă publicul larg cum să se menţină sănătos prin respectarea celor mai eficiente şi verificate metode. Medicii de gardă aduc în faţa telespectatorilor realităţile medicale ale momentului şi vor atrage atenţia asupra pericolelor la care ne expunem fiecare dintre noi atunci când ignorăm sfatul doctorilor.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


FILM.TVR.RO

Logo

 
Tenorul Florin Georgescu, la ”Portret de excelență”: ”Trebuie să-mi placă mie ceea ce cânt, ca să pot transmite”

Este tenor de talie internaţională. A cântat pe marile scene ale lumii. Unul dintre rolurile memorabile din cariera sa a fost ,,Manrico” din ...

Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...