loader
Foto

Beautiful Disaster

Fă o pauză chiar acum și întreabă-te: „E iubirea cel mai frumos lucru din lume sau doar o tragedie sublimă?”. „E doar lapte și miere sau o prăjitură acoperită într-o crustă de sare?”.

 

Pentru a răspunde, trebuie experimentată mai întâi această piesă profund narativă, care vorbește despre descoperirea sinelui și care va face pe oricine să se întrebe cât de reale sunt, de fapt, sentimentele.

„Beautiful Disaster” este scrisă și produsă de Alexandru Cotoi, Breyan Isaac și Julie Frost – producători de talie internațională, câștigători de premii Grammy și Golden Globe, care au colaborat cu artiști precum Madonna, Ed Sheeran, David Guetta, Nicki Minaj, Wiz Khalifa, Black Eyed Peas, Pitbull, Avicii și mulți alții.

Fiind un compozitor și producător „cameleonic”, Alexandru Cotoi a reușit să ajungă în fruntea topurilor de muzică pop, urban rock și dance, adunând peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube. Colaborarea cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest girl in town” i-a adus un binemeritat Grammy pentru „Cel mai bun album de latin rock, urban alternative”. Alte colaborări de succes îi includ pe David Bisbal – ‘Fiebre’, Faydee – ‘Lullabay’ și ‘Legendary love’, Kana Nishino – ‘Holiday’, Alexandra Stan – ‘Thanks for leaving’, Carla’s Dreams și mulți alții.

“Piesa Beautiful Disaster îți dă o stare specială, pe care nu o ai de multe ori. E deosebită, exprimă foarte multe lucruri, pe care doar astfel le poți înțelege și asimila”, a spus Alex Cotoi.

Julie Frost este o cântăreață, compozitoare, chitaristă și producătoare muzicală americană reputată. În 2011, a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original alături de Madonna și Jimmy Harry, pentru piesa „Masterpiece”. Ea este al doilea compozitor american care a câștigat cconcursul Eurovision, fiind cea care a compus versurile pentru „Satellite”, piesa-câștigătoare a Germaniei, în anul 2010. Frost a compus piese pentru Black Eyed Peas, Beyoncé și Flo Rida.

“M-am regăsit complet în Beautiful Disaster. Iubesc ideea de iubire și dezastru împreună. Acest mix doar unul dintre lucrurile care mă reprezintă, iar piesa îl surprinde perfect. Vocea lui Roxen e atât de complexă, are atât de multă personalitate, e impresionant”, a spus Julie Frost.

“Beautiful Disaster îți dă senzația de Bond, e destul de ciudată încât să mă facă să o ascult pe repeat și în același timp să mă facă să mă simt ciudat, dar în cel mai bun sens al cuvântului”, a declarat Breyan Isaac.

 

Instagram Roxen
Instagram Eurovision Romania

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...