loader
Foto

Atmosferă „latino” vinerea aceasta, la O dată-n viaţă

Mandinga îmbracă portul popular în show-ul de la TVR 1 şi TVR+ , pe 19 aprilie, de la ora 21.00

 

Îndrăgita trupă Mandinga îşi schimbă, o dată-n viaţă, stilul care a consacrat-o, pentru a oferi telespectatorilor TVR 1 un spectacol 100% autentic. În aceeaşi ediţie a emisiunii O dată-n viaţă, Andreea Bănică trece de la ţinutele sexy la suman şi năframă, iar Ionuţ Ungureanu e hotărât să fure toate voturile publicului în seara de 19 aprilie. Emisiunea poate fi vizionată şi online, pe TVR+.

La o asemenea distribuţie, Iuliana Tudor a invitat trei „susţinători” pe măsură: Mandinga va fi secondată de Dinu Iancu Sălăjanu, pentru a reprezenta zona Ardealului, Viorica Macovei va fi ajutorul de nădejde al Andreei Bănică în a deveni, pentru o dată-n viaţă, moldoveancă, iar Ionuţ Ungureanu şi Constantin Enceanu vor forma echipa de olteni. Lansările TVR la O dată-n viaţă continuă vineri seară cu o premieră absolută, iar „surse din bucătăria emisiunii” dezvăluie că provocările invitaţilor pentru Iuliana Tudor vor întrece orice aşteptări! Telespectatorii vor fi martorii unui moment care îi va face să se întrebe dacă Iuliana nu a greşit cumva... emisiunea.

Invitaţii serii vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar momentele de dans vor fi realizate cu sprijinul Ansablului Burnasul din Teleorman. Actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe”.

Iuliana Tudor a deschis, pe 15 martie, cel de-al 11-lea sezon al emisiunii de vineri seară de la TVR 1. Emisiunea păstrează reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea - cu momentele de umor, cei mai iubiţi interpreţi de folclor, care, împreună cu vedete de calibru, fac duete remarcabile. Nu lipseşte componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Noutatea sezonului cu numărul 11 este aceea că gazda show-ului este ea însăşi protagonista unor momente speciale, pregătite de invitaţi. Emisiunea poate fi vizionată şi pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Credit foto Constantin Ticu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marţi, e Telecinemateca la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen (Germania, 1981)”.

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...