loader
Foto

Aniversări la Ora Regelui

Sâmbătă, 12 aprilie, o nouă premieră Ora Regelui , de la ora 13.00, la TVR 1, TVRi şi pe TVR+.

 

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Sâmbătă, pe 12 aprilie, la Ora Regelui, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să ia parte la aniversări ale unor evenimente legate de activitatea Casei Regale. Ora Regelui poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 13.00, la TVR 1, TVRi şi online, pe TVR+.

Fundaţia Principesa Margareta împlineşte 22 de ani de activitate. Cu acest prilej, echipa Ora Regelui a pregătit, pentru ediţia din această săptămână, interviuri cu membri ai juriilor programului Tinere Talente, cu foşti şi actuali bursieri.

La aniversarea a 23 de ani de colaborare a Casei Regale a României cu UNITER, sunt acordate 23 de premii unora dintre cei mai valoroşi dramaturgi români. Mai multe despre acest subiect aflăm tot pe 12 aprilie, la Ora Regelui.

La rubrica despre ctitoriile regale, personaj principal este Catedrala Reîntregirii Neamului. Amfitrion ne este chiar Alteţa Sa Regală Principele Radu. Şi în aceeaşi ediţie a emisiunii urmărim un documentare despre istoria Palatului Regal Cotroceni.

Ora Regelui se difuzează de la ora 13.00, la TVR 1, TVR Internaţional şi online, pe TVR+. Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

Realizator Ruxandra Țuchel

Producător Lidia Voicu

Prezintă Bogdan Şerban-Iancu

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...