loader
Foto

Anca Ţurcaşiu, Diana Şucu şi Dan Helciug, invitaţi la O dată-n viaţă

Ei sunt invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 19 decembrie, de la ora 21.00

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Dacă e vineri seară, telespectatorii TVR 1 au întâlnire cu folclorul şi divertismentul. Trei noi echipe de artişti şi persoane publice care luptă pentru cauza unei regiuni, dar şi pentru câte un caz umanitar, vin să-şi arate talentul de interpreţi şi dansatori de muzică populară. Iuliana Tudor ne aşteaptă la o nouă ediţie O dată-n viaţă vineri, 19 decembrie, la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.

Anca Ţurcaşiu, Diana Şucu şi Dan Helciug vin alături de gazda show-ului, hotărâţi să convingă telespectatorii că merită votaţi. Sunt susţinuţi, ca de obicei la O dată-n viaţă, de mari valori ale muzicii populare româneşti: Veta Biriş, Floarea Calotă şi îndrăgitul cuplu Cornelia şi Lupu Rednic.

Un program gândit de îndrăgitul om de televiziune Titus Munteanu, O dată-n viaţă păstrează, şi în acest sezon, reţeta consacrată: cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, vă invităm să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...