loader
Foto

Amintiri​, diversitate și emoții la ”Drag de România mea!”

Pe 9 octombrie de la ora 15.00, pe TVR2 și TVR+, Paul Surugiu-Fuego v-a invitat să urmăriți încă o ediție plină de voie bună ”Drag de România mea!”

 

Fiecare duminică după-amiază înseamnă întâlnirea cu divertismentul clasic, divertismentul din trecut, dar şi cel din prezent, cu strălucire, varietate şi cu multă emoție.

Duminică, 9 octombrie, de la ora 15.00, în cea de-a doua Gală a noului sezon, a venit la noi, în premieră, Miki sau Mihaela Marinache, o voce plină de energie şi o elevă de seamă a regretatei Mihaela Runceanu.

(w882) Marinache

În perioada 20-22 octombrie 2022 se desfășoară la Târgovişte ediţia cu numărul 55 a Festivalului Naţional de Romanțe ”Crizantema de Aur”. Alina Mavrodin Vasiliu, directorul artistic al festivalului, ne-a adus toate informaţiile despre acest eveniment.

(w882) Mavrodin

Este actor, regizor, producător, poet, om de televiziune, compozitor și manager al Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești. Cu un stil şi o interpretare aparte, Dan Tudor ne-a povestit despre întâlnirile marcante ale vieții lui şi cântă, împreună cu trupa Supermarket, despre lumea în care trăim.

(w500) 5 Dan Tudo

Zona folclorică a Teleormanului este reprezentată de Gelu Voicu. Artistul este însoţit de fiul său şi acompaniat de taraful Lăutarii.

(w882) Gelu V

Gheorghe Gheorghiu a revenit la ”Drag de România mea!” cu şlagăre de colecţie, dar şi pentru a răspunde provocării unui Test al sincerităţii.​

(w500) 5 Gheorghi

Paul Surugiu - Fuego are şi el daruri muzicale alături de trupa Supermarket și de baletul condus de coregraful Florin Mariș!

(w882) Trupa

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...