loader
Foto

Galerie foto

Alexandru Lilea, în semifinala concursului „Vedeta populară” de la TVR 1

Are colecţii de ceramică, de costume, de tot felul de obiecte care, probabil, se mai găsesc doar la Muzeul Satului. La fel de mult iubeşte muzica populară. Alexandru Lilea, în vârstă de 20 de ani, din Dolj, s-a calificat în semifinala „Vedeta populară”.

 

Un doljean de numai 20 de ani, student la Teologie, a fost trimis în semifinala concursului Vedeta populară de juriul format din Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Laura Lavric, Constantin Enceanu şi Elise Stan. Alexandru Lilea, din satul Rast, judetul Dolj, a fost ales aseară, la TVR 1, al patrulea semifinalist al concursului de talente dedicat interpreţilor de folclor.

(w882)

Studentul la Teologie este şi un adevărat colecţionar. Este foarte serios când vine vorba de pasiunile lui. Tot ce ţine de spaţiul rural şi îi place îşi găseşte locul în casa lui. Are colecţii de ceramică, de costume, de tot felul de obiecte care, probabil, se mai găsesc doar la Muzeul Satului. La fel de mult iubeşte şi muzica populară.

Alexandru va termina în curând Teologia, dar i-a spus Iulianei Tudor în emisiune că nu este pregătit să devină preot. După concursul Vedeta populară va decide dacă o ia pe calea muzicii.

(w882)

În concurs, Alexandru a cântat „Fă, Florina, fată mare” şi „Dă, mândruţă, ochii tăi!”, în duet cu „glasul de aur al Doljului”,  cântăreaţa Vasilica Dinu.

Mai jos, unul dintre momentele susţinute de Alexandru Lilea pe scena Vedeta populară de la TVR1:

Ce ar trebui să aibă un artist să ridice în picioare juriul şi publicul? Ce fel de interpreţi caută juriul şi încă nu i-a găsit în primele patru ediţii? Aflăm duminica viitoare la TVR 1, când Vedeta populară continuă cu alţi şase concurenţi care vor un loc în semifinală. Vedeta populară este la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00.

crediti foto: Doru Ochea

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...