loader
Foto

Galerie foto

Alegeri şi enigme, miercuri, în „Dr. House”

O viaţă dublă - un nou caz de rezolvat pentru House, în episodul de miercuri, 5 august, difuzat la TVR 1, de la ora 21.20.

 

Un mire îşi pierde graiul exact în momentul culminant al propriei nunţi, la biserică. În loc de a spune preotului că acceptă să o ia în căsătorie pe Nicole, mireasa lui, mirele Ted se îneacă şi leşină, aşa că este adus de urgenţă la clinica Princeton-Plainsboro.

Cazul pare simplu pentru House, care este convins că mirele se preface mut, aşa că îl vindecă instantaneu, înţepându-l brusc cu un ac. Numai că lucrurile se complică atunci când, la externare, Ted leşină, de această dată cu adevărat. Iar când simptomele lui devin din ce în ce mai ciudate, echipa lui House decide să îi verifice apartamentul, unde descoperă ultimul lucru la care s-ar fi aşteptat. Este vorba de... iubitul lui Ted! Medicii află cu această ocazie că mirele era bisexual şi total nehotărât în ceea ce priveşte viitorul lui.

House este fascinat de cazul lui Ted, care devine din ce în ce mai complicat, de căsnicia lui Taub şi de relaţia lui Wilson. Dar cea mai mare enigmă pe care trebuie să o rezolve este legată chiar de el. Pentru că, brusc, urâciosul House descoperă că a devenit atât de popular, încât medicii din echipa sa aproape că „se bat” să petreacă puţinul lor timp liber în compania lui! Treisprezece îl invită la un bar de lesbiene, Chase şi Foreman la o sesiune de karaoke, până şi Cuddy îi face o invitaţie, fără motiv, la cină. Ce să fie oare asta?!

Din 29 iunie, telespectatorii TVR 1 se reîntâlnesc cu cel mai ursuz, dar şi cel mai bun medic diagnostician. Sezonul VI al seriei Dr. House se difuzează de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.