loader
Foto

Galerie foto

Al treilea semifinalist la Vedeta populară, sezon 3, este Cosmin Herăscu

A fost aplaudat de juriu şi de public. E ambiţios şi dornic să confirme. După interpretarea doinei „Bată-l crucea, om bogat!”, la duetul cu artistul preferat, a urcat pe scenă cu un nume consacrat al muzicii olteneşti – Ionuţ Dolănescu.

 

Cosmin Herăscu, din Râmnicu Vâlcea, este al treilea semifinalist al concursului Vedeta populară de la TVR 1.

Pe 28 octombrie, a concurat cu patru fete pentru un loc în semifinala Vedeta populară şi a ieşit învingător: vâlceanul Cosmin Herăscu este al treilea semifinalist al concursului de talente din muzica populară românească, prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1 în fiecare duminică seară. Are 22 de ani, e student la Ştiinţe Economice, Administrarea Afacerilor, dar şi-a dorit întotdeauna să cânte pe scenă. A prins curaj abia acum doi ani şi s-a apucat serios de treabă, încurajat mai mult de tatăl său.

(w882)

Dragostea lui Cosmin pentru muzică a venit de nicăieri şi cumva împotriva tuturor. Mama a fost tot timpul de părere că muzica nu este o meserie. Un bărbat ar trebui să aibă o slujbă mai serioasă din care să-şi întrețină familia, consideră ea. Principalul susţinător al lui Cosmin a fost tot timpul tatăl lui. Cu el alături, Cosmin declară că nu se lasă până când nu ajunge interpret de muzică populară. Un prim pas l-a făcut duminică seară, când a devenit semifinalist la Vedeta populară de la TVR 1.

(w882)

La prima probă, Cosmin a interpretat doina „Bată-l crucea, om bogat”, iar pentru proba a doua, duetul cu artistul preferat, Cosmin a ales să cânte cu un nume consacrat al muzicii oltenești și, mai presus de spectacol, este fericit pur și simplu că are ocazia să cânte împreună – Ionuţ Dolănescu.

Momentul interpretării doinei de către Cosmin Herăscu – mai jos:


TVR 1 este locul unde îşi dau întâlnire cei mai talentaţi tineri interpreţi de muzică populară decişi să fie Vedeta populară, în cel mai important show de folclor din România. Alţi cinci se vor întrece în ediţia a patra Vedeta populară duminica viitoare. Dintre ei, doar unul se  califica în semifinală. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la a patra ediţie Vedeta populară duminică, 4 noiembrie, de la ora 21.00.

(w882)

Şi în acest sezon juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, cu toţii gata să evalueze prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.

Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Captalei, susţinută de Creart rămâne alături de concurenţi în intepretările live din show şi în sezonul trei, în timp ce actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, încearcă să le tempereze emoţiile şi să afle mai multe despre ei.

Despre Vedeta populară

Primul sezon Vedeta populară, prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1, s-a desfăşurat între 22 octombrie şi 31 decembrie 2017. Alexandra Chira, în vârstă de 19 ani, din judetul Sălaj, este concurenta care a câştigat prima ediţie a talent show-ului Vedeta populară de la TVR 1.

Între 29 aprilie şi 14 iunie 2018, Iuliana Tudor a prezentat la TVR 1 al doilea sezon Vedeta populară. Cătălina Rotaru, bucovineanca în vârstă de 20 de ani, studentă la Etnologie în Cluj Napoca, este câştigătoarea sezonului al doilea Vedeta populară, concurs transmis de TVR 1 în fiecare duminică de la ora 21.00.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...