loader
Foto

Galerie foto

Al şaptelea semifinalist la „Vedeta populară” este Constantin Gaciu

E mândru că este oltean, iar visul lui este să ducă trofeul „Vedeta populară” la Craiova. Un pas e deja făcut: Constantin Gaciu va concura în semifinala „Vedeta populară”. Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor la TVR1, pe locul 4 în topul audienţelor serii de 3 decembrie.

 

Din cei 36 de ani pe care îi are, 25 i-a dedicat muzicii. Constantin Gaciu, din Olt, a trecut în etapa următoare a concursului Vedeta populară. El a fost ales duminică seară,  3 decembrie, la TVR 1, al şaptelea semifinalist al concursului de talente dedicat interpreţilor de folclor, decizia fiind luată de juriul emisiunii format din Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Laura Lavric, Constantin Enceanu şi Elise Stan.

Constantin Gaciu e mândru că este oltean, iar visul lui este să ducă trofeul Vedeta populară la Craiova. A terminat Liceul de Muzică şi, pe lângă voce, cântă şi la cobză. Toată viaţa lui a fost legată într-un fel sau altul de muzică. Chiar şi soţia şi-a cunoscut-o la un eveniment la care cânta. Au trecut 17 ani de atunci şi au împreună doi copii. Unul dintre ei, băiatul său Cosmin, a concurat tot pe 3 decembrie la Vedeta populară de la TVR 1.

Pasionat de cobză, Constantin lucrează la o metodă pentru studiul acestui instrument. La ediţia Vedeta populară de aseară, Constantin i-a povestit Iulianei Tudor despre cât de mândru este de elevii cu care lucrează şi am aflat câţi au învăţat cu el studiul cobzei.

În concurs, Constantin Gaciu a cântat „Pe matca Neajlovului”, la care s-a acompaniat singur cu cobza şi „Nu mi-e necaz că iubesc”, în duet cu Ion Ghiţulescu, interpretul care şi-a dedicat decenii de viaţă cântecului autentic românesc.

(w882)

Unul dintre momentele susţinute de Constantin Gaciu pe scena Vedeta populară de la TVR1 poate fi vizionat mai jos:

A şaptea ediţieVedeta populară a ţinut mai mulţi telespectatori în faţa micilor ecrane, TVR 1 ocupând poziţia a patra pe intervalul de desfăşurare a emisiunii – 21.00-22.50. Show-ul prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1 a fost urmărit în medie de 626.000 de telespectatori la nivel naţional (rating mediu - 3,5% şi cotă de piaţă medie - 6,9%). De altfel, partea a doua a concursului de talente dedicat interpreţilor amatori din folclorul românesc (transmisă de TVR 1 între 22.00 şi 22.50) a captat, în medie, interesul a 735.000 de telespectatori la nivel naţional (rating mediu – 4,1%, share mediu – 8,6%), cu un vârf de audienţă înregistrat la 22.29, când aproape un milion de telespectatori (849.000 telespectatori, rating mediu 4,7%, cotă de piaţă 10,1%) urmăreau la TVR 1 deliberările juriului şi alegerea celui de-al şaptelea semifinalist Vedeta populară. (Sursa: Kantar Media, copyright: ARMA, prelucrare SRTv)

(w882)

Ce ar trebui să aibă un artist să ridice în picioare juriul şi publicul? Cum reuşesc concurenţii să umple scena? Când va găsi juriul Vedeta populară? Va fi evident din primul moment că un concurent poate deveni vedetă populară? I-a emoţionat până la lacrimi vreo interpretare pe membrii juriului în acest concurs? Aflăm duminica viitoare la TVR 1, când Vedeta populară continuă cu alţi şase concurenţi care vor un loc în semifinală. Vedeta populară este la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...