loader
Foto

Agentul lui Karim Benzema a postat RMN-ul şi l-a atacat pe Deschamps: "Karim putea juca încă din optimi!”

Karim Djaziri, agentul atacantului francez Karim Benzema, a postat marți, pe rețelele sociale, RMN-ul fotbalistului și a declarat că jucătorul putea evolua la Cupa Mondială.

 

„De ce l-ai trimis acasă atât de repede? Benzema putea fi disponibil începând cu faza optimilor de finală”, îl interpelează public agentul lui Benzema, Karim Djaziri, pe selecționerul Didier Deschamps.

Djaziri a postat pe contul său imaginea cu rezonanța magnetică efectuată de Benzema, imagine care dezvăluie starea leziunii musculare a atacantului lui Real Madrid: „Am postat acestă imagine, dar înainte am consultat trei meici ortopezi. Toți m-au asigurat că Benzema putea fi disponibil din optimile de finală”.

Karim Benzema a comentat și el imaginea postată de Dzajiri: „Pentru că odată ce te uiți, știi!”, a scris fotbalistul, despre care se știe că nu s-a aflat în relații foarte bune cu Deschamps.

Karim Benzema a fost accidentat ușor înainte de startul Cupei Mondiale și a fost trimis acasă din Qatar, pentru recuperare. După finala Cupei Mondiale, Benzema și-a anunțat retragerea din echipa națională.

Sursă știre: News.ro

Sursă foto: Getty Images

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova aflăm ce subiecte au fost dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

„O poveste nespusă”. Constantin Cojocaru: Actorul este un cetățean de pe stradă și ce simte se vede pe el. Corpul lui, interiorul lui exprimă ceea ce îi trece prin cap și prin suflet | VIDEO

TVR Cultural difuzează, în memoria marelui actor Constantin Cojocaru, care s-a stins din viață în acest weekend, emisiunea „O poveste nespusă - ...

La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...