loader
Foto

A început competiția de blogging Spring SuperBlog 2013

TVR2 este partener media al Spring SuperBlog 2013

 

S-a lansat competiția de blogging Spring SuperBlog 2013 – prima ediție de primăvară din istoria de 6 ani a competiției. Dedicată, prin tematică și premii, îndeosebi femeilor, Spring SuperBlog 2013 invită bloggerii din România să-și instaleze primăvara pe blog într-o competiție de creativitate deja cu tradiție, apreciată de bloggeri și companii deopotrivă.

După 5 ediții anuale (2008-2012), de toamnă, la cererea bloggerilor și a sponsorilor, se organizează, în premieră, și o ediție de primăvară SuperBlog – mai scurtă, de numai o lună. În SuperBlog, bloggerii își demonstrează talentul la scris si atuurile de comunicatori online în probe dintre cele mai variate, care îmbină talentul literar cu abilitățile de marketing. Totodată, sponsorii competiției, care propun temele de blogging și jurizează articolele participanților, au prilejul de a-și crea conexiuni în blogosferă și de afla direct de la "sursă" cum le percep bloggerii oferta.

În ediția aceasta, superbloggerii se vor întrece în creativitate pe teme de blogging dintre cele mai diverse, de la cele legate de cosmetice, articole de îmbracăminte, accesorii și bijuterii, până la cărți, vacante sau articole de îngrijire personală și uz casnic. Apoi, companiile-partenere jurizează articolele participanților, stabilind astfel câștigătorii premiilor alocate. Deși temele Spring SuperBlog 2013 vizează îndeosebi femeile, domnii sunt în egală măsură bineveniti, având ocazia să le ofere femeilor din viața lor articole inspirate și premiile câștigate.

Doritorii se pot înscrie pe tot parcursul competiției, respectiv între 1 și 31 martie, având posibilitatea de a participa doar la probele preferate, în funcție de temele și de premiile care îi inspiră. În plus, superbloggerul care acumulează cele mai multe puncte în competiție va câștiga un premiu de 500 euro cash, iar primii 50 de clasați primesc premii în produse, servicii sau vouchere în valoare totală de peste 15.000 RON.

Înscrierile în SuperBlog 2012 au început vineri, 1 martie  2013, și în primele ore deja se înscriseseră în competiție peste 50 de bloguri. La competiție poate participa orice persoană fizică de vârstă majoră, care deține un blog și are domiciliul în România, indiferent de vechimea, tematica sau traficul blogului. Mai multe informații, regulamentul de participare, precum și probele de blogging sunt disponibile pe site-ul competiției, www.super-blog.eu.

În total, în cele 5 ediții SuperBlog anterioare (2008-2012), s-au înregistrat circa 1000 de participanți și s-au scris peste 13.000 de articole.

TVR2 este partener media al Spring SuperBlog 2013

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".