loader
Foto

A doua emigrare: Irina Alionte și povestea ei de succes

Duminică, 10 octombrie, începând cu ora 13.00, TVR3 a difuzat cel de-al doilea episod din noul sezon al emisiunii "A doua emigrare".

 

Irina Alionte este unul din tinerii antreprenori de succes din România care după ce a studiat și a locuit la Londra s-a întors în țară și a transformat pasiunea ei pentru fitness și viață sănătoasă într-o afacere de succes.

(w882) 3

Iulia Popescu, realizatoarea acestui nou episod al emisiunii A doua emigrare a străbătut, alături de Irina Alionte, kilometri întregi de amintiri, descoperind, pentru telespectatori, dovezi că atunci când îți place ceea ce faci, nu contează... piedicile care îți ies în cale, ci determinarea pe care o ai să pui în practică visul tău.

În timp ce era studentă la Londra, Irina Alionte și-a convins colegii și managerul campusului că mișcarea poate fi combidată cu muzica, dar și atmosfera de club. Așa că propunerea sa inedită de a combina fitness-ul cu clubbing-ul a avut un mare succes. Ideea ei a fost adoptată apoi și de alte campusuri universitare din Marea Britanie. Proiectul a fost, de asemnea, premiat cu titlul  de „Cea mai mare creștere a unui business”.

(w882) 2

Irina Alionte, absolventă a cursurilor de Master din cadrul Warwick Business School, a continuat, devenind fondatoarea unei alte afaceri îndrăznețe: Born2Succeed – o companie care a impulsionat mii de consultanți și antreprenori din Statele Unite, Canada, Europa și din Australia.

În România a deschis un centru de transformare corporală cu programe inedite de sport și nutriție. Irina Alionte a fost inclusă, în 2015, de revista Forbes România în Topul30 sub 30” din care fac parte tineri antreprenori de success din țară.

(w882) 4

Și-a strâns sfaturile într-o carte lansată anul acesta în România, dar și în comunitățile de români din străinătate. Este tânără, frumoasă, inteligentă și gata să se implice și în alte proiecte de success. Ea este Irina Alionte și veți afla povestea ei duminică 10 octombrie, de la ora 13.00 la TVR 3.

(w882) 52

********

A doua emigrare există în grila de programe a TVR încă din 2015 și a strâns de-a lungul timpului povești de viață pline de emoție, implicare și dăruire ale românilor care au avut curajul să trăiească în străinătate și, la un moment dat, să se întoarcă în România. Emisiunea pune accentul pe modul în care acești români curajoși au făcut față provocărilor aduse în viața lor de adaptarea la mentalități și culturi noi, la învățarea în scurtă vreme a unei limbi străine. Provocările au continuat și la întoarcerea în țară. De cele mai multe ori, lucurile nu au mers de la sine, dar experiența de viață departe de țara în care s-au născut i-a ajutat pe cei mai mulți dintre românii întorși din străinătate să pună pe piciaore afaceri de success, proiecte sociale și comunitare, folosindu-se de experiența lor în străinătate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...