loader
Foto

7 medalii pentru gimnaştii noştri la CE de la Moscova

Între 19-21 aprilie, TVR1, TVR HD şi TVR+ au transmis finalele CE de gimnastcă de la Moscova

 

Sportivii noştri se întorc cu o salbă de medalii de la CE de la Moscova, competiţie transmisă în direct de TVR1, TVR HD şi TVR+, portalul video al Televiziunii Române, iar colegii de la știriletvr.ro v-au ținut la curent în format LIVE VIDEO&TEXT cu cele mai importante momente ale concursului.

În prima zi a finalelor CE de gimnastică artistică de la Moscova, Larisa Iordache a câştigat titlul de vicecampioană europeană în concursul individual-compus. Diana Bulimar a avut şi ea o evoluţie excelentă, ocupând poziţia 4.

Pe 20 aprilie, în a doua zi, Larisa a obţinut din nou o medalie de argint,  în proba de sărituri, terminând la egalitate cu Noel van Klaveren din Olanda. Titlul european a fost câştigat de Giulia Steingruber cu un total de 14.750. Tot în aceeaşi zi, în competiţia masculină, Flavius Koczi a terminat pe locul 4 în finala la sol.

Ultima zi de concurs a fost cea mai prolifică pentru sportivii noştri, aceştia câştigând 5 medalii. Gimnasta Larisa Iordache a cucerit medalia de aur la bârnă şi pe cea de argint la sol, iar Diana Bulimar a obţinut argintul în finala la bârnă şi bronzul la sol. La băieţi, Flavius Koczi a obţinut medalie de argint la sărituri.

Vă invităm să revedeţi evoluţia la bârnă a campioanei noastre Larisa Iordache

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...