loader
Imagine

Angelica Stoican și Gabriel Dorobanțu, celebrați la „Drag de România mea!”

Pe 24 septembrie, la TVR2 și pe TVR+, de la ora 15:00, vă invităm să revedeți ediția în care au fost sărbătoriți cu fast, într-o gală de zile mari, Angelica Stoican și Gabriel Dorobanțu.

România înseamnă oameni valoroși care au contribuit şi contribuie la definirea artei, înseamnă eroi care și-au pus viața într-un crez și au bucurat, la rândul lor, alți oameni cu minunile și lucrurile remarcabile pe care le-au făcut.

Duminică, de la ora 15.00, vă propunem să revedeți o gală de referință, o gală în care este celebrată muzica populară, muzica uşoară, dar şi Televiziunea Română prin cei mai de seamă reprezentanţi ai ei.

Câştigătoare a Premiului Special la emisiunea Floarea din Grădină, iniţiatoare a grupului folcloric Izverna şi artista anului în 1986, Angelica Stoican a sărbătorit, la DRAG DE ROMÂNIA MEA!, primii 45 de ani de carieră, prin joc şi voie bună.

(w640)

Cântul popular din Mehedinţi al Angelicăi Stoican este dus mai departe şi de Cosmin Bârlan, unul dintre artiștii noii generații.

(w640)

Gabriel Dorobanțu, romanticul incurabil al muzicii uşoare româneşti, s-a întors în casa Televiziunii Române, locul în care s-a lansat în urmă cu patru decenii.​

(w640)

Editor de montaj, crainică TV, realizator şi moderator de emisiuni, producător TV şi voice-over pentru Teleenciclopedia.

Pe toate le-a făcut cu drag, pasiune, implicare şi dăruire.

Din cei 65 de ani, pe care i-a împlinit pe 31 decembrie,  Televiziunea Română s-a bucurat peste 40 de ani de profesionalismul, frumuseţea şi eleganţa lui Carmen Movileanu, o voce inconfundabilă care ne-a povestit despre carieră, familie, dar şi despre prietenia specială cu Gabriel Dorobanţu.

(w640)

Paul Surugiu - Fuego are si el multe surprize muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de coregraful Florin Mariș!

(w640)

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00, duminică, ora 15.00

(w640)

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

 

„Noi suntem TVR”

 

#TVR65