loader
Foto

Galerie foto

„1 Matinal” – pentru dimineţi senine de august, la TVR 1

Maria Linda prezintă programul matinal al TVR 1 alături de jurnalistul Ştirilor TVR, Mihai Melinescu, Dorin Chioţea fiind în vacanţă. „1 Matinal” este în direct la TVR 1 şi pe TVR+, de luni până vineri, în intervalul 07.00-10.00.

 

Noutăţile dimineţii intră în casele românilor într-un stil jovial, relaxat şi atractiv, prezentate şi comentate de Maria Linda şi Mihai Melinescu. Dezinvolţi şi cu zâmbetul pe buze, cei doi fac echipă în prezentarea programului de dimineaţă al postului, 1 Matinal, timp de două săptămâni (15-28 august), cât Dorin Chioţea este în vacanţă. Ei ne vor ţine companie de luni până vineri, de la ora 07.00 la 10.00.

(w882)

Ştiri la fiecare jumătate de oră, cu Andra Petrescu, o trecere firească de la evenimente la meteo, de la trafic la călătorii şi spectacole, de la sport la economie, interviuri politice, cinema sau tehnologie, de la modă la sănătate şi frumuseţe, toate acestea se regăsesc la 1 Matinal. Cu noutăţi, pe lângă gazdele emisiunii, vin şi: Eugen Rusu, care aduce cele mai proaspete oferte şi informaţii turistice, Loredana Iordache şi Mirela Nagâţ, cu ştiri culturale, Eda Marcus – cu rubrica sportivă, iar cu sfaturi din domeniul fashion – beauty şi sănătate, Albertina Ionescu.

Echipa 1 Matinal este coordonată de producătorul Septimiu Sărăţeanu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.