loader
Foto

"De toate, pentru toţi... pescarii” | VIDEO

Duminică, 17 aprilie, de la ora 10:00, la TVR 2, am urmărit o nouă expediţie marca „Pescar hoinar”.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

De data aceasta, vă invităm să ne fiţi alături într-o călătorie, pe care o putem rezuma într-un singur cuvânt - diversitate.

Avem de toate pentru toţi pescarii şi nu numai… locuri pitoreşti, driluri dinamice, capturi frumoase – de la ciortanii şi crapii, care în această perioadă intră în regimul biologic activ, până la şalăul extrem de mofturos şi greu de ademenit, eliberări pe măsură.

În fine, şi tehnicile folosite propun experimente reuşite, adaptate condiţiilor de vreme în continuă schimbare. Nu am uitat nici lecţia adresată celor care vor să afle câte ceva din tainele pescuitului.

Surpriza din finalul emisiunii ne aduce un regal culinar de cherhana - ştiucă umplută. Aşadar... încă o poveste cu şi despre pescuit şi amintiri de neuitat.

Prezintă: Ştefan Stoica și Iulia Popescu
Producător şi realizator: Ligia Baboş

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.