loader
Foto

Pescar hoinar aduce Trofeele Campionatului Naţional de Spinning 2017, pe TVR 2

Clasamentul competiţiei de pe Lacul Săruleşti s-a stabilit în ultima jumătate de oră, iar despre momentele tensionate ați putut afla duminică, 23 iulie, de la ora 10.00, la TVR 2 şi TVR HD.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Aventura pescarilor sportivi pe lacul Săruleşti, în prima etapă a Campionatului Naţional de Spinning – concurs de pescuit sportiv la răpitori cu năluci din barcă, continuă în ediţia de duminică, 23.07.2017, a emisiunii “Pescar hoinar”, pe TVR 2 şi TVRHD.

Competiţia ţinută în paradisul şalăilor şi bibanilor a ţinut cu sufletul la gură elita de spinning a României până în ultima secundă, iar Eugen Roibu, Victor Ţăruş şi Ştefan Stoica, gazdele “Pescar hoinar”, nu au ratat momentele decisive.

Duminică, de la ora 10.00, pe TVR2 şi TVRHD, telespectatorii vor afla cum s-a  finalizat prima manşă a competiţiei, urmată de cea de-a doua, dar şi stabilirea ierarhiei finale şi premierea câştigătorilor. “Clasamentul s-a stabilit în ultima jumătate de oră. Cinci dintre echipele participante au fost aproape la egalitate, iar diferenţierea între primele locuri a fost de câţiva centimetri. Competiţia strânsă a făcut ca ierarhia clasamentului să se facă în ultimul moment, după înregistrarea rezultatelor manşei a doua”, a povestit Victor Ţăruş.

(w882)

Speciile ţintă ale competiţiei de la Săruleşti au fost şalăii mai mari de 40 de centimetri şi bibanii de peste 20 de centimetri, dar pescarii nu au putut să privească nepăsători ratarea unui frumos exemplar de somn de 20 de kg.

În prima etapă a Campionatului Naţional de Spinning s-au înscris 58 de echipe şi au fost prinşi peste 1.200 de şalăi şi bibani. Dintre şalăi, 15 exemplare au măsurat peste 75 de cm. Captura concursului de pe lacul Săruleşti a fost un exemplar record de şalău de 87 de centimetri şi cca 5 kg, iar pasionaţii de pescuit vor afla câteva dintre trucurile folosite de campionii primei etape în emisiunea de duminică, de la ora 10.00, pe TVR 2 şi TVRHD..

Emisiunea „Pescar hoinar” a fost realizată în coproducţie cu Liga Română de Spinning.

Producător: Ligia Baboş.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Mircea Cărtărescu a atins un alt nivel în creația literară. Poetul se dovedește, ca prozator, un vizionar

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...

Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

O producție de cinematecă, în 21 aprilie, la TVR Cultural: „Jurnalul unei cameriste” (1946), în regia lui Jean Renoir

Între 15 și 21 aprilie, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească peliculele „Os de pește” (2021) și  „Jurnalul unei cameriste” ...